Τρεις ύποπτοι από το Χονγκ Κονγκ και την Κίνα καταζητούνται για εμπορία ανθρώπων προς πορνεία, με αποτέλεσμα την αυτοκτονία μιας Κιργιζιανής γυναίκας στην Πατάγια την Παρασκευή

Pattaya, Chonburi -

Τρεις ύποπτοι από την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ αναζητούνταν από την αστυνομία της Πατάγια εξαπάτηση μιας Κιργιζιανής γυναίκας για να γίνει πόρνη, με αποτέλεσμα το θύμα να αυτοκτονήσει τη Φρίνταy.

Ακολουθώντας την αστυνομία έρευνα, οι ύποπτοι ήταν δύο Κινέζα και ένας άνδρας από το Χονγκ Κονγκ. Ο άνδρας ύποπτος φέρεται να ήταν υπεύθυνος για την παραλαβή του θύματος στο Διεθνές Αεροδρόμιο Suvarnabhumi στις 16 Ιουλίου πριν το πάει στη δουλειά σε μια επιχείρηση τηλεφωνικού κέντρου στο Lao PDR, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει για άγνωστους λόγους.

Ως εκ τούτου, φέρεται να εξαναγκάστηκε σε πορνεία από την ομάδα τραβώντας εκβιαστικές φωτογραφίες και απειλώντας την ότι αν δεν μπορούσε να εργαστεί στην ψυχαγωγία ενηλίκων, οι φωτογραφίες θα σταλούν στην οικογένεια και τους συγγενείς της.
Στις 27 Ιουλίου, οι Κινέζοι ύποπτοι φέρεται να έστειλαν την Κιργιζιανή γυναίκα να μείνει με άλλους Κινέζους στην Ταϊλάνδη και την περιοχή Τσονμπούρι. Εργαζόταν εκεί για δύο μήνες πριν καταφέρει τελικά να δραπετεύσει στις 11 Σεπτεμβρίου και να ζητήσει βοήθεια από τον Γερμανό φίλο της. Ωστόσο, κυριευμένη από απελπισία για την κατάσταση, αποφάσισε να αυτοκτονήσει την Παρασκευή 16.

Οι αξιωματούχοι της Πατάγια ξεκίνησαν τότε μια εκτεταμένη έρευνα που οδήγησε στον εντοπισμό των βασικών υπόπτων και την τοποθεσία τους στο Μπανγκλαμούνγκ. Ένας Κινέζος υπήκοος, 45 ετών, βρέθηκε σε ένα σπίτι στην περιοχή της Πατάγια, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και ο σύζυγος ενός από τους υπόπτους. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω ανάκριση. Το όνομά του αποκαλύφθηκε καθώς δεν ήταν βασικός ύποπτος μέχρι την ώρα του Τύπου.

Από το Σάββατο, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης κατά πολλών υπόπτων από την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, και συγκεκριμένα τον Nin Wai Siu, 48 ετών, από το Χονγκ Κονγκ. Song Qianli, 32, από την Κίνα. και Rou li, 27 ετών, από την Κίνα.

Ο πρώτος ύποπτος, ο Ρου Λι, συνελήφθη την ίδια μέρα σε μια συγκυριαρχία στην περιοχή Rama 9 της Μπανγκόκ μαζί με μια σειρά από ακίνητα που αμφισβητούνται, όπως ένα διαβατήριο, μετρητά, πιστωτικές κάρτες και επτά κινητά τηλέφωνα. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για περαιτέρω νομικές διαδικασίες, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το κυνήγι των δύο υπόπτων.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει κατάθλιψη ή χρειάζεστε κάποιον να μιλήσετε, προτείνουμε τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.