Μια γυναίκα από την Κιργιζία πέφτει μέχρι θανάτου σε ξενοδοχείο στην περιοχή Πατάγια, ενώ η αστυνομία ερευνά περίεργες συνθήκες πριν πέσει

Πατάγια -

Μια γυναίκα από την Κιργιζία έπεσε νεκρή σε ξενοδοχείο στην περιοχή Πατάγια μετά το μεσημέρι σήμερα (16 Σεπτεμβρίουth). Είχε προηγουμένως υποβάλει αναφορά στην αστυνομία για αυτό που ισχυρίστηκε ότι ήταν ένας Κινέζος γκάνγκστερ που την εξαπάτησε για να γίνει πόρνη στην Πατάγια.

Η αστυνομία της Pattaya ειδοποιήθηκε για το περιστατικό σε ένα ξενοδοχείο στην οδό Thap Phraya στο Nongprue, Banglamung. Το όνομα του ξενοδοχείου αποκαλύφθηκε εν αναμονή περαιτέρω έρευνας. Οι αρχές επιβολής του νόμου έφτασαν στο επταώροφο ξενοδοχείο για να βρουν στο πεζοδρόμιο έξω από το ξενοδοχείο την αλλοδαπή γυναίκα που αργότερα αναγνωρίστηκε ως μια 30χρονη Κιργιζιστάν. (Το Pattaya News αποκρύπτει το όνομά της εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας.) Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της στο σημείο.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Pattaya, συνταγματάρχης Kunlachart Kunlachai, ανέβηκε στο δωμάτιο στον έβδομο όροφο όπου έμεινε η γυναίκα.

Ο κ. Bechstein Hans Matthias, 58, Αμερικανός υπήκοος που είναι ο ιδιοκτήτης του δωματίου είπε στην αστυνομία: «Μένω με τους δύο ανιψιούς μου. Είναι φοιτητές που ήρθαν να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη».

«Η Κιργιζιστάν ήταν φίλη της πρώην κοπέλας μου. Ζητούσε βοήθεια καθώς φέρεται να εξαπατήθηκε από έναν Κινέζο γκάνγκστερ για να γίνει πόρνη. Ισχυρίστηκε ότι χρειαζόταν ένα μέρος για να κρυφτεί. Δεν τη γνωρίζω προσωπικά, αλλά της έδωσα ένα από τα δωμάτιά μου για να μείνει».

«Σήμερα, ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου μου είπε ότι η γυναίκα πήδηξε κάτω και πέθανε».

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι πέταξε τραπεζογραμμάτια συνολικά άνω των 10,000 μπατ πάνω από το μπαλκόνι πριν πέσει. Είχε επίσης συναντήσει πρόσφατα έναν γιατρό σε ένα νοσοκομείο, αν και δεν ήταν σαφές για ποιο λόγο.

Η γυναίκα, όπως αναφέρθηκε πρόσφατα, είχε υποβάλει αναφορά στην αστυνομία της πόλης της Πατάγια. Είπε στην αστυνομία ότι την εξαπάτησε ένας Κινέζος γκάνγκστερ για να γίνει πόρνη στην Πατάγια, αν και το όνομα αυτού του ατόμου ήταν άγνωστο.

Η αστυνομία της Πατάγια ερευνά την ασυνήθιστη υπόθεση. Αυτή είναι μια ιστορία που εξελίσσεται και το The Pattaya News θα παρέχει ενημερώσεις όταν και εάν γίνουν διαθέσιμες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.