Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας δεσμεύεται να υποστηρίξει το νομοσχέδιο για την κάνναβη και την κάνναβη, επικρίνει τρία πολιτικά κόμματα για αντιρρήσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Manager Online

Μπανγκόκ -

Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul επέκρινε τρία πολιτικά κόμματα ότι δεν δίνουν προτεραιότητα στις ζωές του λαού της Ταϊλάνδης μετά την αποδοκιμασία του νομοσχεδίου για την κάνναβη και την κάνναβη την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου.

Ο Υπουργός δήλωσε την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου, ότι η αποδοκιμασία των ψηφοφοριών από τα κόμματα Pheu Thai, Δημοκρατικό και Phalang Pracharath είχε σκοπό να καθυστερήσει την εφαρμογή, κάτι που μπορεί να μην είναι στον χρόνο για αυτό το σημερινό κοινοβούλιο που λήγει τον Μάρτιο του 2023.

Απάντησε επίσης σε Ο ισχυρισμός του Δημοκρατικού βουλευτή Sathit Wongnongtoey για χαλαρό νόμο ότι τμήματα του νομοσχεδίου προστέθηκαν σε 90 τμήματα από 45 τμήματα, οπότε ήταν αδύνατο να θεωρηθεί χαλαρό.

«Σκεφτόμαστε μόνο τους ανθρώπους. Δεν φοβόμαστε ούτε ανησυχούμε για τίποτα. Όσοι είπαν ότι το νομοσχέδιο είναι ακόμα χαλαρό και επικίνδυνο, το σκέφτηκαν μόνο για τους εαυτούς τους. Κανείς δεν θα ξέρει καλύτερα από το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας γιατί στο Υπουργείο Δημόσιας Υγείας έρχονται πάντα άρρωστοι», τόνισε ο υπουργός.

Επανέλαβε ότι ο νόμος περί κάνναβης και κάνναβης θα οριστικοποιηθεί και θα εφαρμοστεί στο τέλος υπό την υποστήριξη του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας και του Κόμματος Bhumjaithai.

Όταν ρωτήθηκε εάν η μαριχουάνα θα επανακατηγοριοποιηθεί ως ναρκωτικό μετά την απόσυρση, ο Anutin είπε ότι ήταν αδύνατο, "Εάν υπήρχε ζήτηση, το τελευταίο άτομο που έπρεπε να υπογράψει την έγκριση είμαι εγώ και πώς θα το άφηνα να συμβεί;"

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.