Το Pattaya CC κέρδισε ασημικά στο 7ο Διεθνές Τουρνουά Κρίκετ στην παραλία Koh Chang - Μέρος 2

Αυτή η αναφορά καλύπτει την πορεία που ακολούθησε το Pattaya Cricket Club (PCC) Thoroughbreds. Το τελευταίο τουρνουά διεξήχθη το 2020, στο οποίο κέρδισαν το Egg Cup, δηλαδή 3rd μέρος, αλλά φέτος ήλπιζαν, με λίγη τύχη, να κλέψουν μια νίκη. Δεν θα ήταν εύκολο καθώς οι PCC Stallions, η Alibaba, οι Black Parrots και το Koh Chang A θα προκαλούσαν σκληρή αντίθεση.

Σημείωση συντάκτη: Εάν χάσατε το πρώτο μέρος κάντε κλικ εδώ.

Τα μέλη της ομάδας για αυτό το τουρνουά περιλάμβαναν: Reds Liddell (Captain), Trevor Moolman (Gary's Dad), Steve Christie γνωστός και ως Crunch, Andy Scofield, Richard Stuart και Glynn Davies. Παρά το γεγονός ότι ήταν τα παλαιότερα μέλη του PCC 1st Η ομάδα, και ίσως λίγο πιο αργά, οι περισσότεροι ήταν επιτυχημένοι αθλητές του κρίκετ στην εποχή τους και έχουν διατηρήσει όλες τις γνώσεις τους και το μεγαλύτερο μέρος των δεξιοτήτων τους. Όποιος δεν τους συμπεριφέρεται με σεβασμό θα χτυπήσει το κάτω μέρος του κρίκετ.

Ο πρώτος τους αγώνας στα πλέι οφ της κατηγορίας ήταν εναντίον των Black Parrots. Οι Thoroughbreds άνοιξαν το μπόουλινγκ με ένα πολύ τακτοποιημένο over από τον Andy Scofield απέναντι στον ισχυρό Stronky για 5. Τόσο ο Crunch όσο και ο Glynn ταλαιπωρήθηκαν από τον Rehab και τον Jeffers (αντίστοιχα) λόγω ορίων και πρόσθετων στοιχείων και χρειάστηκε ακριβές μπόουλινγκ των Reds για να σταματήσει την παλίρροια. 42 σκόραρε μετά το 3rd over.Â Ο Ρίτσαρντ έδωσε 10 στον Σλατς και ο Τρέβορ έδωσε στον τελικό τον Κρίστι που έμεινε εκτός στην τελευταία μπάλα (-5) για ένα σύνολο 57. Ένα αμφισβητούμενο σκορ που άνοιξε με τον Τρέβορ να παίρνει 9 και τον Κραντ να χτυπάει 2 6άρια για 15. Ο Ρίτσαρντ περιορίστηκε στο 8 από τον Στρόνκι. 32 μετά από 3 όβερ και λίγο να κάνει. Ήταν δύσκολο όταν η Κρίστι έδιωξε τον Ρίτσαρντ για 1. Ο Ρεντς τα πήγαινε καλά στο 14 μέχρι που τελείωσε στην τελευταία μπάλα. δαπανηρό λάθος. Ο Glynn πήρε ένα αξιοσέβαστο 11 από το τελευταίο over, αλλά το 53 δεν ήταν αρκετό. Το PCC έχασε με 4 σειρές

Ο δεύτερος αγώνας ήταν εναντίον της Βρετανικής Λέσχης CC. Οι Thoroughbreds έχασαν την εκτίναξη και έπρεπε να βάλουν ρόπαλο. Ο Τρέβορ άνοιξε το χτύπημα και ξεκίνησε εντυπωσιακά με 21 από τον Ταλάλ. Ο Richard συνέχισε την τάση, ενώ ο Andy δυσκολευόταν να απομακρύνει την Kathy για τρεξίματα. 51 μετά από 4 όβερ. Τόσο οι Reds όσο και ο Glynn έχασαν τα wickets τους στην τελευταία μπάλα για να φέρουν το σκορ στο σεβαστό 70. Ένα δύσκολο σκορ να ξεπεραστεί απέναντι σε καλούς σφαιριστές. Οι Thoroughbreds ξεκίνησαν πολύ καλά με τον Andy να χαρίζει 10 και τον Crunch να περιορίζει την Kathy στα 3 παρά το γεγονός ότι έριξε μια σύλληψη που θα την έβαζε στη λίμνη πάπιας. Ο Γκλιν έκανε καλά μπούλινγκ και το σκορ ήταν 19 μετά από 3 όβερ. Πολλά να κάνω. Οι Reds κέρδισαν τον Pramodh για -2, αλλά ο Ben κέρδισε καλά για 17 και ο Sunil συνέτριψε τον Trevor για 27 στο τελευταίο over, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη νίκη και οι Thoroughbreds κέρδισαν με 9 σερί.

The Thoroughbreds 3rd και ο τελευταίος αγώνας της ημέρας ήταν εναντίον των Παγκολίνων με τους λαθρέμπορους παπαγάλων τους. Δεν είμαι σίγουρος αν ήλπιζαν να εκφοβίσουν την αντιπολίτευση, αλλά δεν λειτούργησε. Οι Thoroughbreds χτύπησαν πρώτοι και άνοιξαν με τον Crunch που έφυγε Ο Ian για 26, ενώ ο Richard περιορίστηκε στο 2. Οι υπόλοιποι υπερασπίστηκαν τα wickets τους για μέτρια σκορ, φτάνοντας συνολικά 54. Οι Παγκολίνοι απάντησαν με 12 off του Andy's bowling, αλλά ο Crunch έστειλε τον Ian στο Duck Pond, μπόουλινγκ για -2. Ο Ρίτσαρντ βελτίωσε το σκορ του στο 20, αλλά ο Ματ μπόρεσε να προσθέσει μόνο 3 ενάντια στο τακτοποιημένο μπόουλινγκ από τους Κόκκινους. Ο Τζιμ προσπάθησε να κερδίσει τον αγώνα για τους Παγκολίνους παίρνοντας 4 6ers, αλλά δεν ήταν να γίνει. Χρειάστηκαν 7 τρεξίματα από τον Κάλουμ στο τελευταίο over, αλλά πιάστηκε και σημείωσε μόνο 2 για συνολικά 49. Οι Thoroughbreds κέρδισαν με 5 σερί. Αυτό το αποτέλεσμα έβαλε τους Thoroughbreds σε 2nd θέση στην κατηγορία τους και πάλι στον ημιτελικό του Egg Cup.

Ο ημιτελικός του Egg Cup ήταν εναντίον των Πιγκουίνων του Πουκέτ. Ο Άντι άνοιξε με πιο τακτοποιημένο μπόουλινγκ, ενώ ο Κραντ σηκώθηκε στην παραλία για 20 από τον Άντονι. Ο Γκλιν ξέχασε να αφήσει την μπάλα, αλλά τελικά άφησε τον ρολό να παίξει για ένα πενιχρό 4. Οι Reds έσωσαν ένα συγκεκριμένο 4 όταν ο Jeffers τον χτύπησε στο στήθος, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε το 13 και οδήγησε τους Penguins στο 37. Ο Richard έστειλε τον Bra στη λίμνη πάπιας όταν ο Crunch τον έτρεξε έξω με μια υπέροχη ρίψη από βαθιά και ο Trevor σφράγισε τη μοίρα του πιγκουίνου όταν έκανε μπούλινγκ με τον Κερτ για 3. Συνολικά 38 δεν ήταν αρκετά κοντά για να περιορίσουν τους Καθαρόαιμους. Οι Καθαρόαιμοι απάντησαν με τον Τρέβορ να σπάει βάναυσα τη νεαρή Μάριον στην παραλία για 22, ενώ ο Ρίτσαρντ και ο Κρανς ήταν κρατήθηκε υπό έλεγχο για 6 το καθένα. Τα τυχερά snicks και το κακό πλασάρισμα επέτρεψαν στον Andy και στους Reds να προσθέσουν 32 ενώ ο Glynn έχασε τα κούτσουρα του δύο φορές από τον Bra για ένα -7 και μια επίσκεψη στη λίμνη πάπιας, αλλά ο αγώνας είχε ήδη κερδηθεί. 59 έπαιξε 38 και οι Thoroughbreds ήταν στον τελικό του Egg Cup κόντρα στην Alibaba.

   Δύο ομοιόμορφες αλλά εντελώς διαφορετικές ομάδες αντιμετώπισαν η μία την άλλη για το Egg Cup.Â Η Alibaba άνοιξε το μπόουλινγκ με τον Rick να κρατά τον Trevor στο σταθερό 9. Dan v Glynn και Pavit v Richard έφεραν τα ίδια αποτελέσματα. Ο Andy Scofield αναζωογόνησε τα πράγματα Έχοντας χτυπήσει ένα 6 και στη συνέχεια πιάστηκε από τον Cher και στη συνέχεια έπεσε από τον Pavit από ένα No Ball για 14. Ο Crunch αντιμετώπισε τον Cher και είχε λίγη τύχη όταν ο Terrence τον έριξε μετά από 2 6ers. Ο Τέρενς έκανε ένα αστραπιαία λήξη για 1, αλλά ο Ρεντς κράτησε το wicket του και το τελικό του σκορ 57. Θα ήταν κοντά. Ο Κρανς έκανε μπόουλινγκ στον Πάβιτ δύο φορές με το αριστερό του μπράτσο και πήγε για ένα κρύο μπάνιο και -7. Ο Γκλιν αποκλείστηκε για 25 από τον Ρίκι και ο Νταν κατάφερε το 9 με σκορ 35. Ένα ελαφρύ πλεονέκτημα για την Alibaba. Το πλεονέκτημα εξαφανίστηκε όταν ο Ρίτσαρντ έβαλε μπούλινγκ στον Peter για 1 και η Alibaba ήταν πίσω. Ο Τρέβορ κατάφερε να πιάσει τον Τέρι και να παίξει μπούλινγκ και τα 18 από τα δύο τελευταία όβερ επέτρεψαν στην Alibaba να φτάσει τα 54 και μια ήττα με 3 σερί. Ένας υπέροχος αγώνας και ένας υπέροχος αγώνας.

Οι Thoroughbreds κέρδισαν το Egg Cup για δεύτερη φορά, αλλά θα μπορούσαν σχεδόν να ήταν στον τελικό εναντίον των PCC Stallions. 

Το τελευταίο μέρος της τριλογίας θα είναι το μονοπάτι που θα ακολουθήσουν οι επιβήτορες PCC. Μην ξεχνάτε αγαπητοί αναγνώστες. Το ακούσατε πρώτα εδώ, εκτός ηχογράφησης, στο QT και πολύ σιωπηλό. 

    

Β 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/