Η Pattaya CC κερδίζει ασημικά στο 7ο Διεθνές Τουρνουά Κρίκετ στην παραλία Koh Chang - Μέρος 1

Με: Κλάιβ Ρότζερσον

η 7th Το διεθνές τουρνουά παραλίας Koh Chang διεξήχθη από 26-28th Αύγουστος στο Shambala Beach Resort και αποτελούνταν από 16 ομάδες. Ομάδες προέρχονταν από την περιοχή Τσανγκ Μάι, την Μπανγκόκ και την Πατάγια, το Κο Τσανγκ, το Πουκέτ, και μία από τη Μαλαισία, τους Παγκολίνους, με τους αποκαλυπτικούς τους «λαθρεμπόρους κουπιών». Pattaya CC έδωσε 3 ομάδες. Οι επιβήτορες (ένας νεαρός 1st ομάδα), The Thoroughbreds (μια μεγαλύτερη, πιο αργή, 1st ομάδα), και The Carthorses (ένα πολύ μεγαλύτερο, πολύ πιο αργό μάτσο φανταχτερών ενθουσιωδών).

Το τελευταίο τουρνουά διεξήχθη το 2020 στο οποίο το PCC Thoroughbreds κέρδισε το Egg Cup, ενώ οι PCC Stallions κέρδισαν τα Wooden Chopsticks. Το PCC Carthorses έφερε ένα κενό. Ο καθένας θα προσπαθούσε να βελτιώσει τη θέση του και μια νίκη για τους Stallions θα έδινε ένα Grand Slam για το 2022 - Οι εκδηλώσεις της Bangkok League και The Chang Mai Big Bash έχουν ήδη βάλει ασημικά στο ντουλάπι των τροπαίων. 

Οι 16 ομάδες χωρίστηκαν σε 4 Κατηγορίες και τα αποτελέσματα των τριών αγώνων της κατηγορίας θα καθόριζαν για ποιο από τα 4 τρόπαια θα αγωνιζόσασταν μέσω ενός ημιτελικού. Οι ηττημένοι θα πήγαιναν για τα Wooden Chopsticks, τα 3rd οι ομάδες θα πήγαιναν για το Silver Spoon, το 2nd Οι ομάδες θα διαγωνίζονταν για το Egg Cup και τα αστέρια θα διεκδικούσαν το Winners Cup και το Runners-up Cup. Θα υπήρχε επίσης ένα Player of the Tournament Trophy. 

Οι γνωστοί, αλλά ελάχιστα κατανοητοί νόμοι του κρίκετ είχαν τροποποιηθεί για να δίνουν όβερ με 5 μπάλες, όλα τα πρόσθετα πέναλτι ήταν 2, 4 και 6 σειρές για τα επόμενα λάθη και δεν επαναλαμβάνονταν. Προσφέρθηκαν 4 διαδρομές για να χτυπήσετε τον φοίνικα πίσω από τον τερματοφύλακα και 12 για να βάλετε την μπάλα στην πισίνα ή στη λίμνη πάπιας. Ο ρόπαλος έπαιξε μόνος για 1 over και έτρεξε στα μισά του δρόμου μέχρι το wicket και στα μισά του δρόμου πίσω για 1 τρέξιμο. Ναι, υπήρχαν πολλά που ξέχασαν και μερικά που εξαντλήθηκαν ως αποτέλεσμα. Η απώλεια ενός wicket αφαίρεσε 5 διαδρομές από το σκορ του batsman με μηδέν ή μείον τελικό αριθμό που απαιτεί επίσκεψη στο παγωμένο νερό του Η λίμνη πάπιας. Κάθε παίκτης του χωραφιού θα έκανε μπολ 1 πάνω και θα μετακινούσε τη θέση του στο γήπεδο μέχρι να ολοκληρωθούν 6 όβερ. Το υψηλότερο σκορ κερδίζει.

Αυτή η αναφορά θα ήταν υπερβολικά μεγάλη εάν όλοι οι αγώνες CC Pattaya καλύπτονταν εδώ. Επομένως, θα χωρίσω την αναφορά σε μέρη με πρώτα τα PCC Carthorses να καλύπτονται. Πρόσθετες αναφορές θα καλύπτουν τους Thoroughbreds και τους Stallions .

Οι Carthorses, με αρχηγό τον Clive Rogerson αποτελούνταν από τον Gavin και τους γιους του Lewis και Harry την Κυριακή, τον Alan Mulberry που έσπασε ένα θηλυκό και αντικαταστάθηκε από τον John McEwan μετά από 2 αγώνες, τον Edwin van Rensburg, τον πατέρα του Edwin van Rensburg. (Toby) και Berne Lamprecht. 

Ο μπαμπάς του Έντουιν (68 ετών) αντιμετωπίζει τους πιγκουίνους του Πουκέτ

Carthorses - Phuket Penguins. Ο Capt Clive κέρδισε την εκτίναξη και αποφάσισε να κάνει μπολ πρώτος. Δυστυχώς, παρά την προπόνηση πριν από τον αγώνα, υπήρχαν πολλά Wobblyitis στο χέρι του Bowler και αυτό οδήγησε σε πολλά No Balls και φαρδιά από την Berne και τον μπαμπά του Edwin. Αυτό επέτρεψε στους Penguins να συγκεντρώσουν ένα ανυπέρβλητο σκορ 75. Παρά το ευγενικό αίτημα του Captain Clive να «προστατέψει το wicket σας», αγνοήθηκε και υπήρξε ένα ανόητο runout και 2 αλιεύματα που περιόρισαν τη βαθμολογία του Carthorse στο 26. Μια ήττα κατά 49.

Επόμενος εναντίον Koh Chang C. Ο Capt Clive κέρδισε την εκτίναξη και αποφάσισε να μπουλάρει. Ίδιο αποτέλεσμα με πολλά φαρδιά και Χωρίς μπάλες. Ο Άλαν πέτυχε μια δύσκολη σύλληψη καθώς η ομάδα KC C χτύπησε πολλά όρια για να φτάσει το 83. Â Η απάντηση του Carthorse αμβλύνθηκε και πάλι με 3 χαμένα wickets και ο Clive κορυφαίος σημείωσε 8 στα 14. Ο Bernie και ο Toby πήγαν στο duck pond.

Ο τελικός αγώνας κατηγορίας εναντίον της Λάνα. Â Και πάλι, ο Capt Clive κέρδισε την εκτίναξη και έκανε μπόουλινγκ. Το αποτέλεσμα ήταν λίγο καλύτερο καθώς οι μπόουλερ έβαλαν το βλέμμα τους και τα χέρια τους δούλευαν, αλλά η Lanna κατάφερε ακόμα το 67. Οι Carthorses έπαιξαν καλύτερα και έχασαν λιγότερα wickets και κατάφεραν το πρώτο τους σκορ των 33, αλλά και πάλι μια ήττα κατά 34 σειρές.

PCC Carthorses. Πίσω σειρά, L προς R. John McEwan, Bernie Lamprecht, Edwin van Rensburg's Dad, Alan Mulberry. Μπροστινή σειρά LR Gavin, Edwin van Rensburg, Clive Rogerson (Capt), Lewis.

Η ήττα σήμαινε την τελευταία θέση στην κατηγορία και έναν ημιτελικό αγώνα με τους Βρετανούς Κλαμπ Σίνγκερς το πρωί της Κυριακής για να πάρουν μια θέση στον τελικό του Wooden Chopsticks. Ο αρχηγός Κλάιβ έχασε την εκτίναξη, αλλά του ζητήθηκε να κάνει μπολ - η προτιμώμενη επιλογή του. Οι βρετανικές μάχες ήταν πολύ αντιαθλητικές για τους νεαρούς Χάρι και Λιούις και τα συνηθισμένα έξτρα και πολλά όρια αφθονούσαν. Ο Νταν σκόραρε 28 και ο Μπεν 25 για ένα συνολικά 112. Οι Carthorses ξεκίνησαν καλά, αλλά ο Berne έχασε το wicket του όπως και ο Edwin και ο John που έχασαν 2 έχοντας πετύχει 10 τρεξίματα και κατέληξαν στο duck pond με τον Edwin. Οι νεαροί Χάρι, Λιούις και Κλάιβ διατήρησαν τα γουίκετ τους, αλλά κατάφεραν μόνο μικρά σκορ για ένα σύνολο 12. Ω αγάπη μου, μια ήττα κατά 100!!! Έτσι τελείωσε η επιδρομή του PCC Carthorse στο International Beach Cricket. 

Ωστόσο, ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για όλους, ειδικά για έναν 68χρονο Νοτιοαφρικανό που είχε παίξει τον πρώτο του αγώνα κρίκετ στην παραλία. Καλύτερη τύχη την επόμενη χρονιά. 

Το δεύτερο μέρος σύντομα.

Βέρνη στη λίμνη της πάπιας
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/