Οι αρχές της Πατάγια θα ξεκινήσουν ένα άλλο έργο αποχέτευσης στο Soi Thepprasit 9

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Οι αρχές της Πατάγια ξεκινούν ένα άλλο έργο αποχέτευσης που πηγαίνει από το Soi Thepprasit 9 στην παραλία Jomtien, προκαλώντας το κλείσιμο του δρόμου για 120 ημέρες.

Ο Kiattisak Sriwongchai, αναπληρωτής μόνιμος γραμματέας της Pattaya, πραγματοποίησε συνάντηση τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου, για να συζητήσει την κατασκευή του συστήματος αποχέτευσης που θα εκτείνεται από το Soi Thepprasit 9 έως την παραλία Jomtien.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Σύμφωνα με την Kiattisak, η Pattaya City είχε απασχολήσει έναν εργολάβο, την LB Engineering Company για την κατασκευή μιας νέας γραμμής αποχέτευσης που θα συνέδεε το Soi Thepprasit 9 και την παραλία Jomtien για πιο αποτελεσματικό έλεγχο των πλημμυρών, ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο.

Το έργο, ωστόσο, θα διέκοπτε την κυκλοφορία γύρω από το εργοτάξιο, επομένως θα υπήρχε προσωρινό κλείσιμο του δρόμου από τη δεύτερη οδό Jomtien, Soi 2, έως την είσοδο του Soi 11 για 120 ημέρες. Οι αρχές της Πατάγια ζήτησαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.