Pattaya, Οι μεγαλύτερες ιστορίες της Ταϊλάνδης από την περασμένη εβδομάδα: Η θανατηφόρα πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο συγκλονίζει την Ταϊλάνδη, οι πλανόδιοι πωλητές Na Jomtien επιστρέφουν στις επιχειρήσεις και πολλά άλλα

Χαιρετισμούς σε όλους τους αναγνώστες και τους υποστηρικτές μας!

Συγκεντρώσαμε εδώ τις κορυφαίες ΤΟΠΙΚΕΣ ιστορίες μας που συνέβησαν στη δική μας περιοχές, Pattaya και Chonburi, την τελευταία εβδομάδα από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 έως την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022.

Οι ιστορίες επιλέγονται από τη συντακτική μας ομάδα και δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που μπορεί να χάσατε!

1. Οι πλανόδιοι πωλητές στη νέα αγορά αποκαθιστούν τη ζωντάνια στην παραλία Na Jomtien

Η αγορά είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ. Στην πραγματικότητα υπάρχουν ΔΥΟ αγορές, μία κοντά στο Jomtien Grand Palace και μία κοντά στο Rescue Coffee στην παραλία Jomtien.

Οι πλανόδιοι πωλητές στη νέα αγορά αποκαθιστούν τη ζωντάνια στην παραλία Na Jomtien

2. Η οροφή της πύλης διοδίων κατέρρευσε λόγω ισχυρών ανέμων στην περιοχή Chonburi

Καθώς ήρθαν αμέσως μετά από μια θανατηφόρα κατάρρευση υπερυψωμένης διάβασης στην Μπανγκόκ, οι ανησυχίες ήταν πολλές από τους κατοίκους της περιοχής. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς στο περιστατικό.

Η στέγη της πύλης διοδίων καταρρέει λόγω των ισχυρών ανέμων στην περιοχή Chonburi

3. Φωτιά τυλίγει διάσημη παμπ στην περιοχή Chonburi/Sattahip, 15 νεκροί και 34 τραυματίες

Η μεγαλύτερη ιστορία της περασμένης εβδομάδας στην περιοχή με μια συνεχιζόμενη έρευνα που εξακολουθεί να ισχύει.

Φωτιά τυλίγει διάσημη παμπ στην περιοχή Chonburi/Sattahip, 13 νεκροί και 34 τραυματίες

4. Ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου Mountain B αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση με όρους, η σύζυγός του λέει ότι δεν είναι τράγος θυσίας για άλλους

Ο ιδιοκτήτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ταξίδι του για να επισκεφθεί την κηδεία κάθε θύματος.

Ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου Mountain B αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση με όρους, η σύζυγός του λέει ότι δεν είναι τράγος θυσίας για άλλους

5. Ένας Αυστραλός φέρεται να προσποιείται ότι νοικιάζει διαμέρισμα στην Πατάγια καταδύεται μέχρι θανάτου από τον 17ο όροφο

Μια τραγική ιστορία στην οποία ένας 41χρονος Αυστραλός προσποιείται ότι κοιτάζει ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο πήγε στο μπαλκόνι και πήδηξε μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια του ενοικιαστή.

Ο Αυστραλός φέρεται να προσποιείται ότι νοικιάζει διαμέρισμα στην Πατάγια, καταδύεται μέχρι θανάτου από τον 17ο όροφο

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Η Pattaya News ελπίζει ότι η επόμενη εβδομάδα θα σας φέρει καλά νέα!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.