Οι πλανόδιοι πωλητές στη νέα αγορά αποκαθιστούν τη ζωντάνια στην παραλία Na Jomtien

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sanook

Πατάγια -

Οι πλανόδιοι πωλητές αποκατέστησαν τη ζωντάνια στην παραλία Na Jomtien, αφού τους επετράπη να ανοίξουν ξανά για δουλειά, αλλά σε διαφορετικό χώρο.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν χθες, 2 Αυγούστου, μια ζωντανή ατμόσφαιρα στην παραλία Na Jomtien με πολλούς θαμώνες να κάθονται στη δροσερή παραλία και ουρές περιπλανώμενων μπροστά σε πλανόδιους πωλητές, οι οποίοι μόλις επέστρεψαν για δουλειά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sanook

Οι πωλητές, στους οποίους είχε απαγορευτεί να στήσουν τους πάγκους τους δίπλα στην παραλία με ένα απειλή σύλληψης από τις αρχές Pattaya και Na Jomtien στις 27 Ιουνίου, είχαν επιτέλους τη δυνατότητα να ανοίξουν ξανά, αλλά σε μια νέα υπαίθρια αγορά στην απέναντι πλευρά της παραλίας Na Jomtien στο Soi Jomtien 16, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sanook

Όπως υποσχέθηκαν οι αρχές της Pattaya να βρουν μια βέλτιστη λύση για τους πωλητές που επηρεάζονται από την απαγόρευση, οι πωλητές επιτρέπεται πλέον να πωλούν σε αυτήν την αγορά από τις 5 μ.μ. έως τις 11 μ.μ. κάθε μέρα χωρίς να χρειάζεται να στριμώχνονται στο πεζοδρόμιο. Οι αρχές δήλωσαν ότι θα επιθεωρούσαν τακτικά την παραλία για να διασφαλίσουν την τάξη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.