Το αεροδρόμιο Τσιάνγκ Ράι επανέρχεται σε κανονική λειτουργία μετά την επιτυχή απομάκρυνση του λανθάνοντος αεροσκάφους χθες το βράδυ

Τσιάνγκ Ράι -

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης (CAAT) ενέκρινε την επαναλειτουργία του Διεθνούς Αεροδρομίου Mae Fah Luang – Chiang Rai από τις 10:30 μ.μ. την Πέμπτη 4 Αυγούστου.

Αξιωματούχοι από τα αεροδρόμια της Ταϊλάνδης (AoT) και το αεροδρόμιο Chiang Rai αφαιρέθηκαν με επιτυχία ένα ακινητοποιημένο αεροσκάφος που γλίστρησε από τον διάδρομο την Κυριακή και καθάρισε τον διάδρομο προσγείωσης και άλλες φυσικές συνθήκες που προκάλεσαν το κλείσιμο του αεροδρομίου για τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις της CAAT, οι αρχές πραγματοποίησαν την απομάκρυνση των υπολειμμάτων ξένων αντικειμένων (FOD) από τον διάδρομο προσγείωσης και διενήργησαν την επιθεώρηση βάδισης FOD. Επίσης, ελέγχθηκε και επισκευάστηκε το ηλεκτρικό σύστημα του αεροδρομίου και οι περιοχές γύρω από το φρεάτιο του διαδρόμου που υπέστησαν ζημιές από το ατύχημα.

Οι αξιωματούχοι διεξήγαγαν επίσης μια δοκιμή τριβής στον διάδρομο στην τελευταία διαδικασία για να αξιολογήσουν την τριβή του οδοστρώματος και να εξετάσουν εάν υπήρχαν άλλες ζημιές που προκλήθηκαν από την ολίσθηση.

Στο πλαίσιο αυτό, η CAAT ανακοίνωσε την έγκριση για την επανέναρξη της λειτουργίας του αεροδρομίου, από τις 10:30. την Πέμπτη 4 Αυγούστου και μετά.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.