Η πτήση της Nok Air γλίστρησε από τον διάδρομο στο Τσιάνγκ Ράι, χωρίς τραυματισμούς, αλλά ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων

Τσιάνγκ Ράι, Ταϊλάνδη-

Η πτήση Nok Air DD108 από το αεροδρόμιο Don Mueang της Μπανγκόκ προς το Τσιάνγκ Ράι, γλίστρησε από τον διάδρομο κατά την προσγείωση χθες το βράδυ, 30 Ιουλίου 2022 στις 9:06 με 164 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της Nok Air, το ατύχημα συνέβη λόγω της έντονης βροχόπτωσης κατά την προσγείωση, αλλά οι πιλότοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση χωρίς τραυματισμούς.

Ωστόσο, μετά το ατύχημα πρόκειται να διεξαχθεί επίσημη έρευνα, όπως συνηθίζεται με αυτά τα περιστατικά.

Υπήρξε επίσης μια μικρή διαμάχη καθώς ορισμένοι επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν στο Διαδίκτυο για τον χρόνο που χρειάστηκε για να κατέβουν από το αεροπλάνο μετά το ατύχημα και για αυτό που ισχυρίστηκαν ήταν κακό επίπεδο εξυπηρέτησης. Η Nok Air αμφισβήτησε αυτό, δημοσιεύοντας μια δήλωση που ισχυριζόταν ότι όλοι οι επιβάτες φρόντιζαν καλά, συμπεριλαμβανομένης της παροχής φαγητού και ποτών κατά την αναμονή.

Από σήμερα, λόγω του ατυχήματος, σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων προς το Τσιάνγκ Ράι λόγω της συνεχιζόμενης έρευνας και του κλεισίματος του εμπλεκόμενου διαδρόμου. Όσοι έχουν επηρεαστεί πτήσεις ενθαρρύνονται να επικοινωνήσουν με τις αεροπορικές τους εταιρείες για εναλλακτικές ρυθμίσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλες αεροπορικές εταιρείες μετέφεραν πελάτες στο αεροδρόμιο του Τσιάνγκ Μάι λόγω του ατυχήματος.

Τα μέσα TPN θα παρέχουν οποιεσδήποτε περαιτέρω ενημερώσεις σε αυτήν την ιστορία, εάν γίνουν διαθέσιμες βάσει πληροφοριών από τις αρμόδιες αρχές.

Φωτογραφία: Naew Na

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/