“CISW CANN Festival Thailand 2022†στις 26 Ιουλίου στον έκτο όροφο του Central Pattaya

Το δελτίο τύπου «CISW CANN Festival Thailand 2022» φιλοξενήθηκε πρόσφατα στις 26 Ιουλίου για να ανακοινώσει την πρώτη έκθεση κάνναβης Pattaya που θα διοργανωθεί στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Central Pattaya από τις 9 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι στόχοι αυτής της έκθεσης κάνναβης περιλαμβάνουν:

  • μετατρέποντας την Πατάγια σε ιατρικό κέντρο με βάση την κάνναβη
  • εκπαίδευση των ανθρώπων σχετικά με τα οφέλη της κάνναβης για φαρμακευτική αγωγή
  • καθιστώντας τις επιχειρήσεις κάνναβης της Ταϊλάνδης πιο αναγνωρίσιμες διεθνώς

Τι να περιμένεις

  • απολαμβάνοντας τον διαγωνισμό Miss Cannabis Thailand 2022
  • ψωνίζοντας όλα τα είδη προϊόντων κάνναβης
  • εξερευνώντας έναν νέο κανονικό τρόπο αγορών με θέμα «Κέντρο Ζωής».

Η Pattaya City συνεργάζεται με το εμπορικό κέντρο Central Pattaya και την CISW Green World Company Limited για να φιλοξενήσει το «CISW CANN Festival 2022» από τις 9 έως τις 11 Σεπτεμβρίου στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Central Pattaya, το οποίο έχει στόχο να κάνει την Pattaya κάνναβη. με έδρα τον ιατρικό κόμβο και προσελκύει Ταϊλανδούς και ξένους επενδυτές να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη και την Πατάγια. Οι δραστηριότητες που πρέπει να δείτε σε αυτήν την έκθεση περιλαμβάνουν τον διαγωνισμό Miss Cannabis Thailand 2022 με βραβείο 200,000 μπατ, το CISW Cann Expo και το CISW Hemp Expo για να διαφωτίσουν τους ανθρώπους σχετικά με την ουσία της κάνναβης για φαρμακευτική αγωγή. Θα υπάρχουν πολλά περίπτερα σε αυτή την έκθεση που θα εκθέτουν τρόφιμα από κάνναβη, ποτά ή ακόμα και καλλυντικά που θα δώσουν στους παρευρισκόμενους μερικές ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ιδέες με χρήση κάνναβης.

Οι Ταϊλανδοί ή οι αλλοδαποί που ψωνίζουν περισσότερα από 5,000 μπατ θα λάβουν ένα δωρεάν κουπόνι μετρητών αξίας 100 μπατ για αγορά από τα Starbucks, KOI Thé, Swensens και O-li-no, επιδεικνύοντας απλώς μια απόδειξη της διαμονής σας στο ξενοδοχείο στην Πατάγια (E-Booking , Κάρτα-κλειδί, κ.λπ.) και θα λάβετε επίσης ένα άλλο κουπόνι 500 μπατ από το ZARA επίσης. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο από σήμερα έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Για να λάβετε ένα κουπόνι, επισκεφθείτε ένα περίπτερο εξαργύρωσης στον πρώτο όροφο.

Η συνέντευξη Τύπου «CISW CANN Festival Thailand 2022» έλαβε μεγάλη γενναιοδωρία από τον κ. Krissana Boonsawad, Αντιδήμαρχο Πατάγια, ο οποίος προήδρευσε του συνεδρίου μαζί με τον κ. Jacky Ong, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της CISW Green World Company Limited, και τον κ. Pornprasit Sibunruang, Συν-Κύριος Χορηγός.

Πολλοί επιφανείς άνθρωποι παρακολούθησαν επίσης αυτό το συνέδριο, όπως ο κ. Setthawut Tassoora, Γενικός Διευθυντής των εμπορικών κέντρων Central Pattaya και Central Marina, ο Δρ. Pornpattarawadee Wongpantanan, Διευθύνων Σύμβουλος της Newland Technology Company Limited, η κ. Thanphorn​ Veeraphong, σύμβουλος της Miss Cannabis Thailand και διαγωνισμούς Miss Cannabis World, και τέλος η κα Peeraphan Rerngprasertvit, Διευθύντρια της CISW KPS Global Company Limited.

Εκθεσιακά περίπτερα από χορηγούς και εταιρείες όπως Central Pattaya, CHG, 88 Cannatek, Thomas Design, BIO CBDEK, Sakae Cham Herb Community Enterprise, Buppha Kan Cannabis farm Nong Mak Fai, Guncha boy, Channherb, Phop Phra Model Community (κέντρο κάνναβης της Ταϊλάνδης) , The weed old man, CIVIC AGROTECH, Baankhunsook Clinic, Hemp Biz, Good Life Power Group, KPS Consortium, Canna Queen Pattaya και πολλά άλλα.

Υποβάλετε αίτηση για το Miss Cannabis Thailand 2022 ή ενδιαφέρεστε για εκθεσιακό περίπτερο, για περισσότερες πληροφορίες στο www.ciswgreenworld.com, Τηλ: 02-006-5007 Email: info@ciswinternational.com, Line ID: wcd120

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.