Το Rage Fight Academy / Ο Bryan Flowers πραγματοποιεί με επιτυχία το Fight Night στην Πατάγια, αποτελέσματα και βίντεο

Πατάγια -

Το Rage Fight Academy πραγματοποίησε την πρώτη του "Rage Fight Night" το περασμένο Σαββατοκύριακο το Σάββατο (9 Ιουλίουth). Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία στην οποία δεκάδες θεατές απόλαυσαν εννέα αγώνες που παρουσιάστηκαν στο ρινγκ στο Rage Academy και στο Fight Camp. Συνδιοργανώθηκε από τον Bryan Flowers, ο οποίος είναι μακροχρόνιος εκπατρισμένος στην Πατάγια.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε επίσης ζωντανά δωρεάν στο διαδίκτυο από το The Pattaya News και πολλούς τοπικούς influencers και YouTubers. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης είπαν ότι η πρόθεση ήταν να αναδειχθούν οι τοπικοί μαχητές και τα γυμναστήρια καθώς και να προωθηθεί το Muay Thai στην περιοχή της Πατάγια. Το Fight Night έχει προγραμματιστεί να είναι μια τακτική εκδήλωση και τα μέσα ενημέρωσης του TPN θα παρέχουν ενημερώσεις για μελλοντικές εκδηλώσεις στους ενδιαφερόμενους αναγνώστες για να παρακολουθήσουν ή να παρακολουθήσουν ζωντανά στο διαδίκτυο.

Τα αποτελέσματα των αγώνων Muay Thai είναιχαμηλός:

  1. Ο Jerry Sud Sakorn από το Muay Thai Gym κέρδισε τον New Chao Din A. Kwanchai
  2. Ο Kampan Phon Chim Plee κέρδισε τον Auto S. Sak Ku Mueang
  3. Το Rage Fight Evo 360 κέρδισε το Yod Siam Rage Fight Academy
  4. Ο Ton Hom Phon Chim Plee κέρδισε την Aeva S. Sak Ku Mueang
  5. Το R-Koon Silk Muay Thai κέρδισε τον Rai Chef A. Tam
  6. Ο Sumaei ST Emmer Rayong κέρδισε τον Jack Siam Rage Fight Academy
  7. Ο Jonathan Silk Muay Thai κέρδισε την Yod Nnot Lud Rage Fight Academy
  8. Το Kong Fah Rage Fight Academy έφερε ισοπαλία απέναντι στην Kimmy Silk Muay Thai
  9. Το R-Juan Silk Muay Thai κέρδισε το R-Ping Rage Fight Academy

Θέλετε να είστε χορηγός για το επόμενο Fight Night με το Rage Fight Academy; Επικοινωνήστε με τον Khun Tle στο 0889272454.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Rage Fight Academy στην Πατάγια, κάντε κλικ εδώ.

https://www.facebook.com/thepattayanewsthai/videos/412915664116383

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.