Η επανεκλογή του δημάρχου της Πατάγια πρόκειται να διεξαχθεί αυτό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε δύο περιφέρειες, ενώ η κριτική επιτροπή εξακολουθεί να είναι ανοιχτή για πιθανή απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ

Πατάγια -

Η επανεκλογή δημάρχου της Πατάγια πρόκειται να διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου σε δύο περιφέρειες. Δεν έχει αναφερθεί απαγόρευση αλκοόλ μέχρι στιγμής, αλλά υπόκειται σε αλλαγές.

Ενημέρωση: Μας είπαν από το Δημαρχείο απόψε ότι δεν υπάρχει απαγόρευση αλκοόλ για αυτές τις επανεκλογές αυτό το Σαββατοκύριακο. Φυσικά, τα πράγματα μπορούν πάντα να αλλάξουν την τελευταία στιγμή, αλλά φαίνεται ότι προς το παρόν το Σαββατοκύριακο είναι ασφαλές.

Η Pattaya News θέλει να υπενθυμίσει σε ορισμένους από τους αναγνώστες μας που μπορεί να είχαν χάσει την επανεκλογή του δημάρχου της Πατάγια αυτήν την Κυριακή, 12 Ιουνίου. Η επανεκλογή θα διεξαχθεί σε δύο εκλογικά τμήματα μεταξύ των οποίων:

  1. Το δεύτερο εκλογικό τμήμα στην πρώτη περιφέρεια (Σχολείο Mueang Pattaya 2, υποπεριφέρεια Naklua, Bang Lamung, Chonburi)
  2. Το εικοστό εκλογικό τμήμα στην τέταρτη περιφέρεια (Σχολή Mueang Pattaya 7, υποπεριφέρεια Nong Prue, Bang Lamung, Chonburi)

Ο σημερινός ανεπίσημος εκλεγμένος δήμαρχος Poramase "Beer" Ngampiches φέρεται να μην ανησυχεί για το αποτέλεσμα, καθώς έχει πολύ περισσότερες ψήφους από τους άλλους τρεις υποψηφίους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα προηγούμενα ανεπίσημα εκλογικά αποτελέσματα εδώ.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν υπάρξει αναφορές για απαγόρευση αλκοόλ στις δύο αναφερόμενες περιφέρειες ούτε απαγόρευση σε όλη την πόλη όπως στις πρώτες εκλογές της 22ας Μαΐου. Ωστόσο, σας προτρέπουμε να παραμείνετε στη διάθεσή σας για μια πιθανή ενημέρωση τις επόμενες δύο ημέρες. Εάν υπήρχε απαγόρευση πωλήσεων, θα γινόταν από το προηγούμενο βράδυ, 11, γύρω στις 6:00 έως περίπου τις 6:00 στις 12. Τα μέσα ενημέρωσης του TPN επικοινώνησαν με αξιωματούχους του Δημαρχείου αρκετές φορές την περασμένη εβδομάδα σχετικά με την πιθανότητα απαγόρευσης πωλήσεων αλκοόλ και είχαν ανάμεικτες απαντήσεις, χωρίς ξεκάθαρα ναι ή όχι από την ώρα του Τύπου.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.