Ο Poramase "Beer" Ngampiches φαίνεται έτοιμος να είναι ο επόμενος δήμαρχος της Πατάγια μετά από ανεπίσημα αποτελέσματα

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Ο Poramase "Beer" Ngampiches φαίνεται έτοιμος να είναι ο επόμενος δήμαρχος της Πατάγια μετά από ανεπίσημα, προκαταρκτικά αποτελέσματα με το 98% των περιφερειών να τον δείχνουν με σταθερό προβάδισμα έναντι των τριών αντιπάλων του.

Σύμφωνα με τα τελευταία, μέχρι την ώρα του Τύπου, ανεπίσημα αποτελέσματα, το Poramase είχε 14,349 ψήφους στην πρώτη θέση, με δεύτερο πρόσωπο, τον Sinchai Wattanasartsathorn με 12,477 ψήφους. Τρίτη θέση ο “Bob” Kittisak με 8,759 ψήφους και τέταρτος ο Sakchai Taenghor με 990 ψήφους. Αυτές οι ανεπίσημες μετρήσεις ήταν πιθανό να παρουσιάσουν ελαφρές διακυμάνσεις, αλλά οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι η συνολική τάξη και τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα.

Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η Πατάγια είχε περίπου 49.96 τοις εκατό συμμετοχή των ψηφοφόρων, πολύ λιγότερο από τον στόχο του 70%.

Η Pattaya News σημειώνει ότι για να είναι επίσημο, η εκλογική επιτροπή πρέπει να πιστοποιήσει και να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα, που αναμένεται αργότερα.

Ο υποτιθέμενος νέος δήμαρχος της Πατάγια, Poramase Ngampiches, με το παρατσούκλι "Μπύρα"

Το "Beer" είναι μέρος του πολιτικού κόμματος "Rao Rak Pattaya" ή "We Love Pattaya", του οποίου ηγείται ο Sonthaya Khunplume, ο προηγούμενος δήμαρχος που άφησε πρόσφατα το αξίωμα και είχε προηγουμένως διοριστεί ως πρωθυπουργός Prayut Chan O'Cha. Ως αποτέλεσμα, οι πολιτικές και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι που έθεσε ο κ. Khunplume είναι πιθανό να συνεχιστούν με τον Poramase, ο οποίος είναι ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού.

Αν και τα αποτελέσματα δεν είναι ακόμη επίσημα, οι «Beer», Sonthaya Khunplume και άλλα μέλη του We Love Pattaya πραγματοποίησαν ένα πάρτι για τα αποτελέσματα των εκλογών, όπως φαίνεται στη φωτογραφία εξωφύλλου (η «Beer» φοράει το κόκκινο πουκάμισο του καπετάνιου) και έμειναν πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα, ενώ δήλωσαν ότι θα περιμένουν την εκλογική επιτροπή να επαληθεύσει και να πιστοποιήσει τα αποτελέσματα πριν καταθέσουν μελλοντικά σχέδια.

Τα μέσα TPN θα συνεχίσουν να καλύπτουν αυτήν την ιστορία όλη την εβδομάδα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/