ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο πρώην φίλος που απείλησε 18χρονη με όπλο παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια, λέει ότι το όπλο ήταν ένα παιχνίδι όπλο BB

Πατάγια -

Ένας άνδρας που έστρεψε κατάφωρα ένα όπλο στο πρόσωπο μιας 18χρονης φέρεται να παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια.

Πρώτον, η προηγούμενη ιστορία ως αναφορά: 

Άντρας στρέφει κατάφωρα το όπλο στη 18χρονη πρώην κοπέλα δημόσια με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες στην περιοχή Πατάγια

Μια 18χρονη γυναίκα τρομοκρατήθηκε όταν ο πρώην φίλος της της έστρεψε κατάφωρα το όπλο στο πρόσωπό της με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες στο Bang Lamung την περασμένη Δευτέρα, May 9th.

Ενημερωμένη ιστορία:

Στις 5.30 μ.μ. χθες, 10 Μαΐου, ο επιστάτης του αστυνομικού σταθμού της Pattaya Kunlachart Kunlachai αποκάλυψε στους δημοσιογράφους του TPN ότι η αστυνομία της Pattaya δεν παρέβλεψε αυτό το τρομακτικό περιστατικό και εντόπισε τον ύποπτο για όλη τη νύχτα μέχρι ο ύποπτος, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως Chanat Naknil, 25 ετών. , από την επαρχία Nakhon Ratchasima τελικά παραδόθηκε ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya λόγω αστυνομικής πίεσης. Έφερε επίσης ένα όπλο BB το οποίο ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποίησε για να απειλήσει την κοπέλα, η οποία είπε ότι ήταν η πρώην κοπέλα του.

Ο Chanat κατέθεσε ότι οδηγούσε όταν συνάντησε το κορίτσι κατά λάθος. Το όπλο ήταν στην πραγματικότητα ένα όπλο BB που ανήκε στο εγγόνι του, οπότε το έστρεψε προς το μέρος της, με σκοπό απλώς να την τρομάξει και δεν πίστευε ότι η κατάσταση θα κλιμακωθεί ή ότι θα τρόμαζε τους κοντινούς περαστικούς και τους πεζούς.

Ο Chanat περίμενε περαιτέρω νομικές διαδικασίες από την ώρα του Τύπου. Ο επιστάτης Kunlachart Kunlachai είπε στους δημοσιογράφους του TPN ότι η αστυνομία έδινε ιδιαίτερη προσοχή στα περιστατικά με πυροβόλα όπλα λόγω των επικείμενων εκλογών δημάρχου στην Πατάγια στις 22 Μαΐου.     

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.