Άντρας στρέφει κατάφωρα το όπλο στη 18χρονη πρώην κοπέλα δημόσια με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες στην περιοχή Πατάγια

Bang Lamung -

Μια 18χρονη γυναίκα τρομοκρατήθηκε όταν ο πρώην φίλος της της έστρεψε κατάφωρα ένα όπλο στο πρόσωπό της δημόσια με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες στο Bang Lamung.    

Γύρω στις 11.30 χθες, 9 Μαΐου, Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Sonthaya Khansap έλαβε αναφορά για μια γυναίκα που απειλήθηκε από πυροβόλο όπλο στη μέση του Soi Arunothai, στην Pattaya, στην υποπεριφέρεια Nong Prue, στο Bang Lamung, στο Chonburi. 

Η Rungrujie U., μια 22χρονη αδερφή του θύματος, και μια 18χρονη κοπέλα, το όνομα της οποίας αποκρύφτηκε σύμφωνα με τη συντακτική πολιτική μας για την ενδοοικογενειακή βία, εξακολουθούσαν να φοβούνται όταν έφτασε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τη δήλωσή τους, ο πρώην φίλος της κοπέλας τους ακολούθησε με μια μοτοσικλέτα προτού τους ακινητοποιήσει και έστρεψε ένα όπλο στο πρόσωπο της κοπέλας προσπαθώντας να υπενθυμίσει στην κοπέλα την προσωπική τους ιστορία. Η κοπέλα τον παρακάλεσε να σταματήσει, αλλά εκείνος εξαγριώθηκε και άρχισε να κουνάει το όπλο του προς την κατεύθυνση του περαστικού. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με τη μοτοσικλέτα του όταν κατάλαβε ότι κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Το περιστατικό προκάλεσε φόβο σε αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες. Οι αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια ζήτησαν ήδη υλικό ασφαλείας για να εντοπίσουν τον ύποπτο, ο οποίος παρέμενε ελεύθερος μέχρι την ώρα του Τύπου.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.