Ινδός τουρίστας ισχυρίζεται ότι το ακριβό χρυσό κολιέ του κλάπηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην Πατάγια από «επισκέπτη», τέταρτο παρόμοιο περιστατικό πρόσφατα

Πατάγια -

  Το χρυσό κολιέ ενός Ινδού τουρίστα κλάπηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του από μια γυναίκα που συνάντησε στην παραλία Πατάγια και τον προσκάλεσε πίσω στο δωμάτιό του ως «επισκέπτης».

Το θύμα φέρεται να σαστίστηκε αφού η αστυνομία του άφησε μόνο μια αστυνομική αναφορά. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ένα παρόμοιο έγκλημα με φαινομενικά στόχο Ινδούς τουρίστες συνέβη πρόσφατα στην περιοχή της Πατάγια.

Ένα παράδειγμα ενός από τα πρόσφατα προηγούμενα περιστατικά: 

Ινδός τουρίστας στην Πατάγια λέει ότι ένας τρανσέξουαλ κλέφτης πήρε το ακριβό κολιέ του στο Second Road κατά τη διάρκεια της νύχτας

Γύρω στη 01.00:11 π.μ. σήμερα, 26 Μαΐου, ο κ. Akash Choudhary, ένας 45,000χρονος Ινδός τουρίστας, και ο φίλος του με άγνωστο όνομα και ηλικία ανέφεραν στον Pol Αντισυνταγματάρχη Natchaphon Saengsee, Αναπληρωτή Επιθεωρητή από το Αστυνομικό Τμήμα της Πατάγια, ότι Το χρυσό κολιέ του αξίας XNUMX μπατ κλάπηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην υποσυνοικία Nong Prue, Bang Lamung, Chonburi. Στη συνέχεια η αστυνομία πήγε να ερευνήσει τη σκηνή. 

Σύμφωνα με τη δήλωση του κ. Akash, συνάντησε μια γυναίκα κοντά στην παραλία πριν συμφωνήσει να την πάει στο δωμάτιό του ως «επισκέπτη». Ωστόσο, ενώ βρισκόταν στο μπάνιο, η γυναίκα πήρε το χρυσό του κολιέ και τράπηκε σε φυγή.     

Αφού κατήγγειλαν την υπόθεση στην αστυνομία, ο κ. Akash και ο φίλος του φέρεται να μπερδεύτηκαν επειδή έλαβαν μόνο μια αναφορά από την αστυνομία και ήλπιζαν ότι θα λάμβαναν περισσότερες άμεσες ενέργειες για να βρεθεί ο ύποπτος.

Η αστυνομία της Pattaya δήλωσε ότι θα ελέγξει το CCTV από το ξενοδοχείο και επίσης προειδοποίησε τους τουρίστες να κρατούν τα τιμαλφή τους κλειδωμένα μακριά και να μην φορούν ακριβά ορατά κοσμήματα.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.