Ινδός τουρίστας στην Πατάγια λέει ότι ένας τρανσέξουαλ κλέφτης πήρε το ακριβό κολιέ του στο Second Road κατά τη διάρκεια της νύχτας

Bang Lamung -

Δύο Ινδοί τουρίστες ισχυρίστηκαν ότι το χρυσό κολιέ τους έκλεψαν, φέρεται ότι δύο τρανς άτομα που τους πλησίασαν και τους αγκάλιασαν. Αυτή, μάλιστα, ήταν η 3η φορά που συνέβησαν πρόσφατα περιστατικά αγκαλιάς-κλοπής στην Πατάγια. 

Πρώτον, τα προηγούμενα περιστατικά:

Ινδός τουρίστας στην Πατάγια αναφέρει κλοπή ενός ακριβού χρυσού κολιέ, ισχυρίζεται ότι το πήρε ένας κλέφτης στο Second Road

Ξένος τουρίστας λέει ότι το πορτοφόλι πήραν δύο τρανς άτομα στην Πατάγια, δεύτερο περιστατικό μέσα σε δύο ημέρες

Τώρα, για ενημέρωση:

Στις 6 Μαΐου, γύρω στις 02.30 π.μ. σήμερα το πρωί, ο Puttharak Sonkhamhan, Αναπληρωτής Επιθεωρητής του Το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια απάντησε σε μια αναφορά κλοπής στη δεύτερη οδό Pattaya, στην υποπεριφέρεια Nong Prue, Bang Lamung, Chonburi.

Στον τόπο του συμβάντος, ο κ. Pravin Suresh Sutrave, ένας 43χρονος Ινδός επιχειρηματίας, φέρεται να ήταν σοκαρισμένος και είπε στην αστυνομία ότι περιφερόταν όταν δύο τρανς άτομα πλησίασαν αυτόν και τον φίλο του, προσπαθώντας να τον αποπλανήσουν και τον αγκάλιασαν. .

  Ο κ. Pravin είπε ότι αρνήθηκε και απώθησε τα άτομα τα οποία στη συνέχεια απομακρύνθηκαν με τη μοτοσικλέτα τους. Ωστόσο, κατάλαβε ότι του έκλεψαν το χρυσό κολιέ αξίας 37,000 μπατ και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.  

Αρχικά, η αστυνομία της Πατάγια ήρθε για να ερευνήσει τον τόπο του εγκλήματος και ζήτησε πλάνα από κάμερες ασφαλείας κοντά για να εντοπίσει τους υπόπτους. Επιβεβαίωσαν ότι θα πιάσουν τους υπόπτους το συντομότερο δυνατό για να αποκαταστήσουν την τουριστική εικόνα της Πατάγια.  

Το TPN σημειώνει ότι οι ύποπτοι για τα δύο προηγούμενα πρόσφατα περιστατικά κλοπής, που επίσης περιγράφονται ως δύο τρανς άτομα, δεν έχουν συλληφθεί ακόμη. Δεν είναι σαφές εάν ευθύνονται τα ίδια μέρη.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.