Ξένος τουρίστας λέει ότι το πορτοφόλι πήραν δύο τρανς άτομα στην Πατάγια, δεύτερο περιστατικό μέσα σε δύο ημέρες

Πατάγια -

  Ένας ξένος τουρίστας αναφέρθηκε στην αστυνομία της Πατάγια μετά τα μεσάνυχτα σήμερα το πρωί (23 Απριλίουrd) στο Pattaya Second Road ότι δύο άτομα που φαινόταν ότι ήταν τρανς προσπάθησαν να τον αγκαλιάσουν και να τον παρακαλέσουν για σεξουαλικές υπηρεσίες, κάτι που εκείνος αρνήθηκε. Αργότερα βρήκε το πορτοφόλι του, το οποίο είπε ότι είχε 10,000 μπατ σε μετρητά, έλειπε.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε στις 0:16 π.μ. από τον 36χρονο ξένο τουρίστα ότι το περιστατικό συνέβη στην Pattaya Second Road. Το όνομα και η εθνικότητά του αποκαλύφθηκαν μετά από περαιτέρω έρευνα.

Η αστυνομία πραγματοποίησε αμέσως επιθεώρηση στο σημείο και οι δημοσιογράφοι του TPN ενώθηκαν μαζί τους.

Το θύμα είπε στην αστυνομία: «Σταμάτησα σε ένα ψιλικατζίδικο πριν επιστρέψω στο κατάλυμά μου μετά από μια βραδινή έξοδο. Στο δρόμο της επιστροφής στο ξενοδοχείο μου, υπήρχαν δύο άτομα που φαινόταν ότι ήταν τρανς άτομα που με πλησίασαν και προσπάθησαν να με αγκαλιάσουν. Μου ζήτησαν να επιστρέψω μαζί τους και να κοιμηθώ μαζί τους αλλά αρνήθηκα. Προσπάθησαν να με τραβήξουν παιχνιδιάρικα μαζί τους και με αγκάλιασαν αλλά έφυγα».

«Αργότερα έμαθα ότι το πορτοφόλι μου, το οποίο είχε περίπου 10,000 μπατ μετρητά μέσα, είχε εξαφανιστεί. Είμαι σίγουρος ότι το πήραν όταν με αγκάλιασαν. Επέστρεψα στη σκηνή για να δω αν οι ύποπτοι ήταν ακόμα παρόντες αλλά είχαν φύγει, οπότε επικοινώνησα με τις αρχές επιβολής του νόμου ελπίζοντας ότι θα μπορούσαν να με βοηθήσουν». κατέληξε το θύμα.

Η αστυνομία ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να προσπαθήσει να εντοπίσει τους δύο υπόπτους για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

Εν τω μεταξύ, ένα τρανσέξουαλ από την Ταϊλάνδη και η γυναίκα φίλη της φέρεται να έκλεψαν ένα χρυσό κολιέ από έναν Ινδό τουρίστα ενώ περπατούσαν στο Second Road στην Πατάγια στις 21 Απριλίου. Είναι άγνωστο προς το παρόν εάν τα δύο περιστατικά σχετίζονται, σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια.

Ινδός τουρίστας στην Πατάγια αναφέρει κλοπή ενός ακριβού χρυσού κολιέ, ισχυρίζεται ότι το πήρε ένας κλέφτης στο Second Road

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.