Αποτελέσματα αναγνώστη Talkback: Αν είχατε ΤΡΕΙΣ συμβουλές για νέους πρώην πατέρες που μετακομίζουν στην Πατάγια για να πετύχουν, ποιες θα ήταν αυτές;

Ακολουθεί η αποκλειστική εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία θέτουμε στους αναγνώστες μας μια επίκαιρη ερώτηση ειδήσεων και στη συνέχεια σας δίνουμε μια εβδομάδα για να την απαντήσετε στα διάφορα κανάλια μας, συγκεντρώνοντας μια ποικιλία απαντήσεων και απόψεων για να σας παρουσιάσουμε, τους αξιότιμους αναγνώστες μας. Εδώ είναι τα αποτελέσματα από την τελευταία μας ερώτηση…

Την περασμένη εβδομάδα, σας ζητήσαμε τα εξής:

Αν είχατε ΤΡΕΙΣ συμβουλές για τους νέους πρώην που μετακομίζουν στην Πατάγια για να πετύχουν, ποιες θα ήταν αυτές;

Κάποιο πλαίσιο γύρω από αυτό το ερώτημα:

Πρόσφατα, κάναμε ερωτήσεις στους αναγνώστες μας όπως το ΓΙΑΤΙ μετακόμισαν στην Ταϊλάνδη και επιπλέον ΠΩΣ κρατούν τον εαυτό τους απασχολημένο.

Τώρα, θέλουμε να μάθουμε τι συμβουλές θα είχατε εσείς (ελπίζουμε νυν ή πρώην πρώην) για όσους μετακομίζουν, σχεδιάζουν να μετακομίσουν ή ελπίζουν να μετακομίσουν στην Πατάγια με πλήρη απασχόληση!

Εδώ είναι τι είχατε να πείτε εσείς, οι αναγνώστες μας, καθώς οι συντάκτες μας επέλεξαν μερικές από τις πιο διαφορετικές απαντήσεις για να τονίσουν διαφορετικές απόψεις. Προφανώς, wΔεν μπορώ να δημοσιεύσω τη γνώμη όλων εδώ, γι' αυτό επιλέχθηκε μια ποικιλία από τις πιο διαφορετικές απόψεις. Όπως πάντα, οι παρακάτω απόψεις και δηλώσεις είναι δικές του αναγνώστη και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν εκείνες των μέσων ενημέρωσης TPN. Έχουν γίνει μικρές τροποποιήσεις μόνο για την ορθογραφία και τη γραμματική:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–

Steven: 1. Αφήστε τις δυτικές σας αξίες στην μπροστινή πόρτα.
2. Εάν έχετε ποτέ την πρόθεση να πάρετε ένα Ταϊλανδέζικο GF, τότε μην ψάξετε σε μπαρ ή κατάστημα μασάζ.
3. Εάν φτάσετε με την πρόθεση να αγοράσετε ένα διαμέρισμα, τότε νοικιάστε για τουλάχιστον 6 μήνες και κάντε τη δέουσα επιμέλειά σας

-=-=-=-=-=-

Nuanjan-Συσκευάστε ελαφρά και πάρτε μαζί σας μόνο κατάλληλα αντικείμενα για χρήση στην Ταϊλάνδη. Αφήστε πίσω τα κοστούμια και τα βαριά παλτό. Θυμηθείτε ότι η τάση της Ταϊλάνδης είναι 220 βολτ και πάρτε ηλεκτρικά είδη που ταιριάζουν σε αυτήν την τάση. Μην κουράζεστε να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα σε κουτί παπουτσιών. Πληρώστε λίγο περισσότερο για ένα ωραίο μέρος για να μείνετε. Πάρτε το χρόνο σας και χρησιμοποιήστε τη δέουσα επιμέλεια εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα διαμέρισμα στο όνομά ΣΑΣ. Αποφύγετε τη διαδρομή της εταιρείας.

-=-=–==-=-

Steve S-1. Αν έρθεις για να συνταξιοδοτηθείς μείνε συνταξιούχος. Μην ασχολείστε με τα τρέχοντα μπαρ ή καφετέριες.
2. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα σπίτι στην άκρη της πόλης. (Κοντινή απόσταση) για λιγότερο από ένα premium διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Ψωνίστε τριγύρω.
3. Αν ψάχνετε για ένα μακροχρόνιο ταϊλανδέζικο gf αποφύγετε τα νεαρά κορίτσια. Πηγαίνετε για μια πιο ώριμη κυρία με μόρφωση. Μην βιάζεστε τίποτα, πάρτε το χρόνο σας και κάντε τα μαθήματά σας.

-=-=-=–=-=-=-

Mike B-1 Μην αγοράζετε σπίτι. 2 Μην παντρευτείτε. 3 Αποφύγετε τα σκυλιά. Το 1ο 2 είναι εύκολο.

-=-=-=-==-=-=-

Stuart P-Παρακολουθήστε το πορτοφόλι σας, προσέξτε το βήμα σας… Μην εμπιστεύεστε κανέναν….

-=-=-=-=-==-=-=

Martin T-Αν έρχεστε στην Πατάγια για να κάνετε μια μικρή περιουσία, φροντίστε να έρθετε με μια μεγάλη

-=-=-=-=-=-=—=-

Λι Μ-

Βγείτε γρήγορα από τη λειτουργία διακοπών! (Όλα με μέτρο).
Ποτέ μην δανείζετε χρήματα σε κανέναν.
Ασχοληθείτε με χόμπι, γυμναστική (αντί να πηγαίνετε σε ένα μπαρ κάθε μέρα)
-=-=-=-=-=–==-=-
Pat A-Μην ακούτε αρνητικά σχόλια, είναι υπέροχο μέρος για να βρίσκεστε.
-=-==-=-=-=-=-=-=-

Peter S-Μην πετάς τα λεφτά σου προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις τα κορίτσια. Μην χτίζετε σπίτι στον Ισαάν και απομονώνεστε. Μην πίνετε κάθε μέρα, βρείτε άλλα χόμπι να κάνετε. Αποφύγετε τους αρνητικούς ανθρώπους, οι περισσότεροι είναι online, δείτε μερικές αναρτήσεις παραπάνω

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Αντώνης Α-

1) μείνετε "χαμηλού προφίλ"
2) αποφύγετε τους συμπατριώτες σας
3) μείνετε ελεύθεροι: ένα φρέσκο ​​λουλούδι κάθε μέρα είναι φθηνότερο και ασφαλέστερο

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Oywind-Αν αφαιρέσεις τρία πράγματα, την μπύρα, τα κορίτσια και το κάπνισμα. μπορείς να τα καταφέρεις. Αλλά τότε δεν είναι πολύ διασκεδαστικό.

-=-=-=-=-=-=-=-

Σημειώστε S-Επεξεργαστείτε τον προϋπολογισμό σας για τον μήνα, τον μισό και μετά προσπαθήστε να ζήσετε από αυτό. Θα συναντήσετε πολλές εκπλήξεις οικονομικά που αρχικά δεν είχατε σκεφτεί

-=-=-=-=-=-=-=-

Bryan B-

1 μείνετε σπίτι
2 πήγαινε κάπου αλλού
3 Περιμένετε άλλον έναν χρόνο και προσπαθήστε ξανά.
-=-=-=-==-=-=-==-=–
Adam J (Εκδότης)
1. Μπορείτε να ζήσετε με πολύ λιγότερα από όσα νομίζετε. Προϋπολογισμός για αυτό. Δεν είσαι σε διακοπές, μένεις εδώ.
2. Χαλαρώστε. Μετακομίσατε εδώ πιθανότατα για να απολαύσετε τη ζωή. Μην παρασυρθείτε σε μικροκαβγάδες μεταξύ πρώην πατέρων ή στο διαδίκτυο. Να είσαι ευγενικός. Κάνε υπομονή. Επιλέξτε τις μάχες σας και υιοθετήστε τη στάση Mai Pen Rai, ειδικά για μικρά ζητήματα σε επιχειρήσεις ή προβλήματα.
3. Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Η Πατάγια είναι κάτι πολύ περισσότερο από μπαρ και έχει πολλά να κάνει, καθώς και έξω από την πόλη για περίπου τρεις ώρες ακτίνα. ΕΞΕΡΕΥΝΩ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΑΣ. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗ ΖΩΗ.

Δεν είχατε την ευκαιρία να χτυπήσετε; Πείτε μας στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα σχόλια παρακάτω ή αν προτιμάτε το σχόλιό σας να είναι ιδιωτικό, στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com. Καλή εβδομάδα και τα λέμε σύντομα!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/