Αποτελέσματα αναγνώστη Talkback: Ex-pats - πώς κρατάτε τον εαυτό σας απασχολημένο στην Πατάγια/Ταϊλάνδη; Ποιά είναι τα χόμπι σου?

Ακολουθεί η αποκλειστική εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία θέτουμε στους αναγνώστες μας μια επίκαιρη ερώτηση ειδήσεων και στη συνέχεια σας δίνουμε μια εβδομάδα για να την απαντήσετε στα διάφορα κανάλια μας, συγκεντρώνοντας μια ποικιλία απαντήσεων και απόψεων για να σας παρουσιάσουμε, τους αξιότιμους αναγνώστες μας. Εδώ είναι τα αποτελέσματα από την τελευταία μας ερώτηση

Την περασμένη εβδομάδα, σας ζητήσαμε τα εξής:

Ex-pats - πώς κρατάς τον εαυτό σου απασχολημένο στην Πατάγια/Ταϊλάνδη; Ποιά είναι τα χόμπι σου?

Το πλαίσιο πίσω από αυτή την ερώτηση ήταν:

Αυτή την εβδομάδα, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, θα απομακρυνθούμε από τις διχαστικές ειδήσεις και θα επικεντρωθούμε σε κάτι πιο προσωπικό για τους αναγνώστες μας.

Την περασμένη εβδομάδα, σας ρωτήσαμε ΓΙΑΤΙ αποσυρθήκατε στην Ταϊλάνδη. Είχαμε πάνω από 200 ποικίλες και διαφορετικές απαντήσεις!

 Αυτή την εβδομάδα, θέλουμε να ρωτήσουμε: Πώς καταλαμβάνεις το χρόνο σου; Πώς μένεις απασχολημένος; Ποιά είναι τα χόμπι σου? ποια είναι τα πάθη σου?

Εδώ είναι τι είχατε να πείτε εσείς, οι αναγνώστες μας, καθώς οι συντάκτες μας επέλεξαν μερικές από τις πιο διαφορετικές απαντήσεις για να τονίσουν διαφορετικές απόψεις. Προφανώς, wΔεν μπορώ να δημοσιεύσω τη γνώμη όλων εδώ, γι' αυτό επιλέχθηκε μια ποικιλία από τις πιο διαφορετικές απόψεις. Όπως πάντα, οι παρακάτω απόψεις και δηλώσεις ανήκουν στον αναγνώστη και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν εκείνες των μέσων TPN. Έχουν γίνει μικρές τροποποιήσεις μόνο για την ορθογραφία και τη γραμματική:

-=-=-=-=—-=

Robert S-

Γεια σας συντάκτης Ειδήσεων

Μόλις διάβασα το άρθρο σας σχετικά με το τι κάνετε στην Πατάγια. Αυτό ίσως δεν είναι σχετικό καθώς ζω στο Phitsanulok, πολύ βόρεια. Όταν ήρθα για πρώτη φορά εδώ πριν από πάνω από δέκα χρόνια, άρχισα να ενδιαφέρομαι για τον βασιλιά Naresuan (γεννήθηκε εδώ) και έγραψα ένα βιβλίο γι 'αυτόν καθαρά από ενδιαφέρον. Αυτό γέννησε μια σειρά βιβλίων. The Kings of Ayutthaya (εκδ. Silkworm Books στο Τσιάνγκ Μάι), The Kings of the Toungoo Empire και The Kings of Angkor μεταξύ πολλών άλλων.

Είναι ενδιαφέρον ότι είναι σχεδόν αδύνατο να δημοσιευτεί στην Καμπότζη και τη Μιανμάρ, καθώς οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων εφαρμόζονται σπάνια, επομένως είναι η διαδρομή αυτοέκδοσης του Amazon Kindle.

Αυτό που με εκπλήσσει είναι το πόσο λίγο ενδιαφέρον έχουν όχι μόνο οι Ταϊλανδοί αλλά και η Φάλανγκ για την ιστορία της χώρας στην οποία ζουν τώρα. Ζούμε εδώ για χρόνια χωρίς να δείχνουμε περιέργεια, κάτι που συχνά κατηγορούμε τους Ταϊλανδούς. Μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματά μου στο www.thekingsofayutthaya.com.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Robert Smith

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Ντάριλ-Έχετε μια ερώτηση που εστάλη σε πρώην κατοίκους εδώ στην Πατάγια.

Πώς μπορώ να κρατήσω τον εαυτό μου απασχολημένο εδώ;

2 ώρες πινγκ πονγκ 5 ημέρες την εβδομάδα

1 ώρα κολύμπι κάθε μέρα

γράφοντας ένα βιβλίο για την αυτοδιαχείριση

Συνεχής μάθηση από το διαδίκτυο και τους ανθρώπους που συναντώ

Παρευρίσκομαι εδώ και στις δύο μεγάλες συναντήσεις του συλλόγου πρώην πατρίδων.

-=-=-=-=-=-=-=-

Paulo-Αυτή η ερώτηση πάντα με μπερδεύει όταν τίθεται. Εννοώ, καταλαβαίνω αν ζείτε για σκι κατάβασης, snowmobiling ή κάτι τέτοιο. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των χόμπι και των χόμπι που απολάμβανες «πίσω στο σπίτι» είναι επίσης διαθέσιμα εδώ, έτσι δεν είναι;

-=-=-=-=-=-=-=-

Apolo E-Jog και περπατήστε γύρω από την Beach Road από το Dusit Thani μέχρι την αρχή της Walking Street για τουλάχιστον μια ώρα πέρα ​​δώθε κάθε μέρα κατά τη διάρκεια των διακοπών μου, ακόμα κι αν είμαι μεθυσμένος. Δεν σταματά ποτέ.

-=-=-=-=-=-=-

Gordon K-Αφού πέρασα πάνω από 40 χρόνια στη θάλασσα, είμαι απλά χαρούμενος που ξαπλώνω δίπλα στην πισίνα μου κάθε μέρα και πίνω κρύα μπύρα.

-=-=-=-=-=-=-

Laurence-Ποδηλασία, κάμπινγκ, σερφάρισμα στο διαδίκτυο, διαχείριση επενδύσεων – όπως και τα χόμπι μου πριν μετακομίσω εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=

Jon W-Παίξτε την κιθάρα μου, παίξτε με το 2χρονο παιδί μου, κάντε γιόγκα, διαβάστε, ταινίες, δείτε ενδιαφέροντα φαγητά στα περίπτερα με φαγητό. Αποφύγετε τα κυνικά φαράνγκ χωρίς χόμπι και τίποτα καλό να πείτε.

-=-=-=-=-=-=-=-

John P-Ladyboys

-=-=-=-=-=-=-=-

Guy S-Παίζει βιντεοπαιχνίδια, βλέπει Netflix, περπατά στο Jomtien τα πρωινά, πηγαίνει στους αγώνες Pattaya Dolphins United. Και όλα συνοδεύονται από την κατανάλωση πολλών μπύρας

-=-=-=-=-=-==-=-

Ο Alex O-Shelling baht στη σύζυγο που πιστεύει ότι έχω ένα δέντρο με χρήματα κάπου στον κήπο.

-=-=-=-=-=-=-=-

Martin B-Gym 1ο πράγμα το πρωί, μετά τηλεόραση και βιντεοπαιχνίδια για να ξεπεράσετε τη ζέστη της ημέρας/την πλήξη.

-=-=-=-=-=-=-=-=

Steve M-Golf, φαγητό, Chuck wow, ύπνος. Ξεπλύνετε, επαναλάβετε

-=-=-=-=-=-=-==-

Salcito-Ποδηλασία γύρω από την περιοχή της ασημένιας λίμνης. Γυμναστήριο Spit n πριονιδιού στον 3ο δρόμο. ispa ή soi3 ατμού σάουνας. Αγοράστε υγιεινά τρόφιμα από τις αγορές και τα μεγάλα γ. Εάν δεν βρείτε ένα χόμπι εδώ, θα έχετε πρόωρο θάνατο

-=-=-=-=-=-=-=-=-

 

Δεν είχατε την ευκαιρία να χτυπήσετε; Πείτε μας στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα σχόλια παρακάτω ή αν προτιμάτε το σχόλιό σας να είναι ιδιωτικό, στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com. Καλή εβδομάδα και τα λέμε σύντομα!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/