Η εταιρεία πετρελαίου SPRC επιταχύνει την απομάκρυνση πετρελαίου στα ανοικτά των ακτών του Rayong, σχεδιάζει να επισπεύσει τη διανομή της αποζημίωσης για τους κατοίκους της περιοχής

Rayong -

Η Star Petroleum Refining Public Company Limited (SPRC) επιτάχυνε την απομάκρυνση των ρύπων πετρελαίου μετά μια δεύτερη διαρροή αργού πετρελαίου στο Rayong στις 10 Φεβρουαρίου.

Εκπρόσωποι της εταιρείας συμμετείχαν επίσης σε μια επείγουσα συνάντηση με αξιωματούχους του Τμήματος Ναυτιλίας και άλλων σχετικών υπηρεσιών σήμερα, 20 Φεβρουαρίου, για να παρουσιάσουν το σχέδιο της εταιρείας να αφαιρέσει τους υπόλοιπους λεκέδες λαδιού και να καλύψει μια δεύτερη ρήξη στον αγωγό πετρελαίου τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, στον αγωγό υπήρχαν περίπου 12,000 λίτρα αργού πετρελαίου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SPRC, Robert Dobrik, δήλωσε ότι η εταιρεία θα προετοιμαστεί για την απομάκρυνση της πετρελαιοκηλίδας από έναν υποθαλάσσιο σωλήνα και την ανάκτηση κατεστραμμένων αγωγών σε ένα σημείο πρόσδεσης (SPM), καθώς και άλλα προληπτικά αντίμετρα.

Η εταιρεία έχει επίσης συστήσει μια επιτροπή με ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες για την επαλήθευση και τη διερεύνηση της αιτίας της πετρελαιοκηλίδας στις 10 Φεβρουαρίου, καθώς και την εγκατάσταση πλωτών βραχιόνων, skimmers και υποθαλάσσιων σκηνών για την επιβράδυνση της εξάπλωσης της διαρροής λαδιού και την πρόληψη μελλοντικών διαρροών που μπορεί να προκύψουν κατά τη συντήρηση.

Η SPRC εργαζόταν επίσης με κυβερνητικές υπηρεσίες και άλλα τμήματα που συμμετείχαν για να εξετάσουν τους κανόνες και τις διαδικασίες αποζημίωσης για τους κατοίκους της περιοχής και την ομάδα εργασίας που επηρεάστηκε από την κατάσταση, σύμφωνα με τη δήλωσή τους. Στο μεταξύ, δημιουργήθηκε ένα τηλεφωνικό κέντρο τηλεφωνικής γραμμής «1567» και ένα κέντρο βοηθού στο Baan Sabai Sabai Resort στην παραλία Ramphueng για την παροχή περισσότερων πληροφοριών και ενημέρωσης σχετικά με τη διαδικασία αποζημίωσης.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.