Λεπτός λεκές παρόμοιος με το λάδι που βρέθηκε κοντά στην ακτογραμμή στην παραλία Mae Ram Phueng στο Rayong

Rayong -

Ένας λεπτός λεκές που μοιάζει με λάδι βρέθηκε κοντά στην ακτογραμμή στην παραλία Mae Ram Phueng στο Rayong σήμερα το πρωί (12 Φεβρουαρίουth).

Πρώτον, ως αναφορά, η τρέχουσα κατάσταση σχετικά με τις διαρροές πετρελαίου στο Rayong:

Νέα διαρροή λαδιού στις 10 Φεβρουαρίουth, 22 στο Rayong δεν θα φτάσει στις ακτές, λέει ο αντικυβερνήτης Rayong.

Μια νέα διαρροή πετρελαίου στα ανοικτά των ακτών του Rayong δεν θα φτάσει στις ακτές, λέει ο αντικυβερνήτης Rayong

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Rayong ανέφερε σήμερα το πρωί ότι στις 8:00 π.μ., μερικοί λεπτοί λεκέδες που είναι παρόμοιοι με το λάδι βρέθηκαν στο θαλασσινό νερό που ξεβράστηκε στην παραλία Mae Ram Phueng.

Στελέχη της εταιρείας SPRC (Star Petroleum Refining) καθαρίζουν τον χώρο με ειδικό εξοπλισμό. Δείγματα θαλασσινού νερού δοκιμάζονται τώρα για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει πετρέλαιο στο θαλασσινό νερό.

Αξιωματικοί του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης περιπολούν κατά μήκος της παραλίας Mae Ram Phueng. Το TPN θα παρακολουθεί αυτήν την αναπτυσσόμενη ιστορία.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.