Μια νέα διαρροή πετρελαίου στα ανοικτά των ακτών του Rayong δεν θα φτάσει στις ακτές, λέει ο αντικυβερνήτης Rayong

Rayong -

Νέα διαρροή λαδιού σήμερα (10 Φεβρουαρίουth) στο Rayong δεν θα φτάσει στις ακτές, λέει ο αντικυβερνήτης Rayong.

Ο αντικυβερνήτης της Rayong, Piroon Hemmarak, δήλωσε στους σχετικούς τύπους σήμερα το απόγευμα, «Έχουμε ενημερωθεί από την SPRC ( Star Petroleum Refining) εταίρα ότι υπάρχει άλλη διαρροή λαδιού στην ίδια περιοχή με την προηγούμενη διαρροή που προκάλεσε σημαντικά προβλήματα. "

«Αυτή τη φορά, η διαρροή πετρελαίου προκλήθηκε αφού το προσωπικό τράβηξε τους σωλήνες πετρελαίου για να ελέγξει για σκισίματα και προβλήματα, αλλά υπήρχε ακόμα κάποιο υπόλοιπο πετρελαίου στους εν λόγω σωλήνες», δήλωσε ο Πιρούν.

«Περίπου 5,000 λίτρα πετρελαίου έχουν διαρρεύσει στη θάλασσα. Ωστόσο, αυτή τη φορά το λάδι δεν είναι τόσο πυκνό όσο την προηγούμενη φορά. Η περιοχή διαρροής πετρελαίου απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα από τις ακτές». εξήγησε ο Πιρούν.

«Εννέα πλοία και ένα ελικόπτερο της εταιρείας SPRC ελέγχουν τώρα την κατάσταση άμεσα. Οι χημικές ουσίες πέφτουν για να αποσυντεθεί η διαρροή λαδιού». είπε ο Πιρούν.

«Είμαστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά η κατάσταση μπορεί να ελεγχθεί και το πετρέλαιο δεν θα φτάσει στις ακτές», κατέληξε ο Πιρούν.

Εν τω μεταξύ, το TPN προσθέτει ότι μια σημαντική εκδήλωση του Αγίου Βαλεντίνου που έχει προγραμματιστεί για την κοντινή παραλία πρόκειται να συνεχιστεί, όπως φαίνεται παρακάτω:

Η εκδήλωση «Rayong in love» θα πραγματοποιηθεί από τις 12 Φεβρουαρίουth Μέχρι τον Φεβρουάριο 14th στην παραλία Mae Ram Phueng στο Rayong.

Η εκδήλωση «Rayong in love» θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου στην παραλία Mae Ram Phueng, σηματοδοτώντας το άνοιγμα της παραλίας μετά από διαρροή πετρελαίου

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.