Θυμωμένος μεθυσμένος άνδρας έπεσε σκόπιμα με το φορτηγό του σε ένα εστιατόριο στο Chonburi μετά από κρίση ζήλιας στην οποία ενεπλάκη η γυναίκα του

Τσονμπούρι –

Ένας μεθυσμένος άνδρας έπεσε σκόπιμα με το φορτηγό του σε ένα εστιατόριο μετά από κρίση ζήλιας στην οποία ενεπλάκη η γυναίκα του, η οποία εργάζεται στο εστιατόριο, στην περιοχή Mueang Chonburi.

Η αστυνομία του Saensuk ειδοποιήθηκε για το περιστατικό σε ένα εστιατόριο στην οδό Sukhumvit στην υποπεριφέρεια Saensuk νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Έφτασαν στο εστιατόριο για να διαπιστώσουν ότι το κατεστραμμένο φορτηγό έπεσε μετωπικά στο εστιατόριο. Ο οδηγός δεν βρέθηκε στο σημείο.

Η κα Namkang Maneein, 34 ετών, που ζει κοντά, είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN: «Ο οδηγός του φορτηγού έπεσε εσκεμμένα στο εστιατόριο πολλές φορές. Ο οδηγός, ο οποίος φαινόταν εξαιρετικά μεθυσμένος, απομακρύνθηκε με άλλο όχημα πριν φτάσει η αστυνομία».

Ο οδηγός αργότερα αναγνωρίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία του Saensuk ως ο κ. Aroonsri Thongkaeo, 43 ετών. Είπε στην αστυνομία: «Η γυναίκα μου εργάζεται στο εστιατόριο. Μου ζήτησε άδεια για να βγω για μια ημερήσια εκδρομή και άσκηση ομαδικής οικοδόμησης με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου και άλλα μέλη του προσωπικού και είπα ναι. Ωστόσο, δεν γύρισε σπίτι το βράδυ και δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί της. Την αγαπάω πολύ. Μέθυσα πολύ πριν αποφασίσω να ρίξω το φορτηγό μου στο εστιατόριο από θυμό».

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Δεν ήταν σαφές πού βρισκόταν η σύζυγος του υπόπτου και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν είχαν κανένα σχόλιο για αυτήν την ερώτηση.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.