Γυναίκα και κατοικίδιο σκυλί επιβίωσαν αφού ο οδηγός νταλίκας έπεσε στο σπίτι της στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Wisarn Sangjaroen / Komkhaotuathai

Phan Thong -

Μια γυναίκα και το μικρό κατοικίδιο σκυλί της επέζησαν αφού ένας οδηγός φορτηγού που είπε ότι αποκοιμήθηκε στο τιμόνι χτύπησε στο σπίτι της στην περιοχή Phan Thong.

Η αστυνομία του Phan Thong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 5:30 μ.μ. της Πέμπτης (6 Ιανουαρίουth) στον δρόμο Phan Thong – Baan Gao στην υποπεριφέρεια Baan Gao.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να βρει το κατεστραμμένο νταλίκα σε χαντάκι. Ένα σπίτι και τρεις κολώνες ηλεκτρικού ρεύματος σε κοντινή απόσταση υπέστησαν ζημιές.

Η κ. Angkana Saejan, 41 ετών, είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN: «Καθόμουν μπροστά στο σπίτι όταν συνέβη το ατύχημα με τον οδηγό να βυθίζει το φορτηγό του από μια στροφή στο σπίτι. Πήρα το σκυλί από εκεί κοντά και έφυγα τρέχοντας από το σπίτι. Ήμουν πολύ τυχερός που δραπέτευσα γιατί ο οδηγός του φορτηγού πέρασε μέσα από το σπίτι και προκάλεσε σημαντικές ζημιές».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Wisarn Sangjaroen / Komkhaotuathai

Ο οδηγός του φορτηγού, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης του TPN: «Κοιμήθηκα πριν χάσω τον έλεγχο του φορτηγού μου και τρακάρω στο σπίτι και στους πόλους του ρεύματος».

Η αστυνομία του Phan Thong είπε ότι ο οδηγός αντιμετωπίζει κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση που προκάλεσε ζημιές και συνελήφθη στο σημείο.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.