Η Ταϊλάνδη ανέστειλε τις εξαγωγές χοιρινού και χοίρου για τρεις μήνες για να βοηθήσει στην επίλυση των ραγδαίων τιμών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Manager Online

Εθνική -

Η Thai Royal Gazette ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα την προσωρινή αναστολή των εξαγωγών χοιρινού και χοίρου για τρεις μήνες για να περιορίσει την ανεπαρκή προσφορά και τη σημαντικά αυξανόμενη τιμή του χοιρινού κρέατος στο Βασίλειο.

Λόγω της μείωσης της εγχώριας παραγωγής χοιρινού κρέατος που οδηγεί σε ανεπαρκή προσφορά για την εγχώρια κατανάλωση, η Κεντρική Επιτροπή Τιμών Αγαθών και Υπηρεσιών εξέδωσε, ως εκ τούτου, μια ειδοποίηση για την προσωρινή απαγόρευση της εξαγωγής χοιρινού και χοιρινού κρέατος από το Βασίλειο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. για την επίλυση της ανεπαρκούς εγχώριας κατανάλωσης.

Η ανακοίνωση θα τεθεί σε ισχύ σε όλες τις περιοχές σε όλο το Βασίλειο για περίοδο τριών μηνών από την ημέρα της ανακοίνωσης μέχρι νεωτέρας.

Αυτό έπεται των καταγγελιών του κοινού αφού πολλά εστιατόρια στην Ταϊλάνδη άρχισαν να προσαρμόζουν τις τιμές των πιάτων τους λόγω της αύξησης των τιμών. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι τιμές του χοιρινού κρέατος έχουν αυξηθεί έως και 250 μπατ ανά κιλό στις αγορές. Άρχισε να ανεβαίνει από περίπου 115 μπατ/κιλό από τον Μάιο του 2021.

Καλύψαμε τους λόγους πίσω από αυτό, ειδικά στην πατρίδα μας, το Chonburi, εδώ.

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.