Η Πατάγια αναβάλλει το φεστιβάλ Naklua Walk and Eat

Πατάγια -

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της πόλης Pattaya ανακοίνωσε χθες (7 Ιανουαρίουth) ότι αποφάσισαν να αναβάλουν το φεστιβάλ Naklua Walk and Eat από προφύλαξη και ανησυχία για τον Covid-19.

Το Φεστιβάλ γινόταν κάθε Σαββατοκύριακο Σάββατο και Κυριακή. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να διεξάγεται κάθε Σαββατοκύριακο έως τις 30 Ιανουαρίουth, 2022 που θα είναι συνολικά 16 ημέρες. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 11 Δεκεμβρίουth 2021.

Η Pattaya θα πραγματοποιήσει το ετήσιο Φεστιβάλ Naklua Walk and Eat, από σήμερα έως τα τέλη Ιανουαρίου κάθε Σαββατοκύριακο

Δήλωσαν ότι λόγω πολλών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 στην Πατάγια και το Τσονμπούρι, η εκδήλωση αναβλήθηκε μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.