Η Pattaya θα πραγματοποιήσει το ετήσιο Φεστιβάλ Naklua Walk and Eat, από σήμερα έως τα τέλη Ιανουαρίου κάθε Σαββατοκύριακο

Πατάγια -

Το 13ο ετήσιο φεστιβάλ Naklua Walk and Eat θα πραγματοποιηθεί τα Σαββατοκύριακα από σήμερα (11 Δεκεμβρίουth) μέχρι τον επόμενο μήνα.

Το Φεστιβάλ θα διεξάγεται κάθε Σαββατοκύριακο Σάββατο και Κυριακή έως τις 30 Ιανουαρίουth, 2022 που θα είναι συνολικά 16 ημέρες. Θα υπάρξει μια συναυλία από έναν ντόπιο τραγουδιστή σήμερα, 11 Δεκεμβρίου, για την έναρξη της εκδήλωσης και περισσότεροι καλλιτέχνες και συγκροτήματα προγραμματίζονται για τις επόμενες εβδομάδες.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 4:00 μ.μ. έως τις 10:00 μ.μ. Το φεστιβάλ θα βρίσκεται στην οδό Naklua Walking Street κοντά στο αστυνομικό κιβώτιο Naklua στη γέφυρα Naklua. Ο κοντινός δρόμος θα είναι κλειστός για την κυκλοφορία.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει δεκάδες πωλητές τροφίμων και πάγκους, αλλά και συναυλίες, πολιτισμό, ψυχαγωγία και δραστηριότητες για παιδιά. Το ειδικό φεστιβάλ προσελκύει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο στην περιοχή Naklua. Θα απαιτηθούν προφυλάξεις για τον Covid-19, όπως η χρήση μάσκας και οι έλεγχοι θερμοκρασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το PATTAYA CONTACT CENTER 1337 24 ώρες την ημέρα.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.