Ενημερώθηκε: Η υπηρεσία φέρι από το Chonburi προς το Songkhla θα ξεκινήσει επίσημα αυτόν τον μήνα

Τσονμπούρι –

Ενημέρωση σε αυτό το άρθρο, 10 Νοεμβρίου 2021: "The Blue Dolphin" θα ξεκινήσει σίγουρα στις 15 Νοεμβρίου από το Sattahip στο Songkhla και θα επιστρέψει στο Sattahip στις 17... και θα συνεχίσει μια εβδομαδιαία υπηρεσία, αυξάνοντας τα δρομολόγια καθώς ο όγκος αυξάνεται.. όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να καλέσετε στο 0858426023 (Sattahip) ή στο 0858426021 (Songkhla). 

Η καθυστέρηση από την απόπλου στις 8 προκλήθηκε εν μέρει από ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής και τις πολύ ψηλές παλίρροιες κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας που έκαναν τις γωνίες της ράμπας να είναι αρκετά απότομες.

Επιτρέπονται οι επιβάτες αν και για το παρθενικό ταξίδι θα είμαστε περιορισμένοι. Το πλοίο μπορεί να μεταφέρει 550 επιβάτες.. θα ακολουθήσουμε τους κανονισμούς Covid-19 που σημαίνει ότι θα πρέπει να εμβολιαστούν ή να έχουν αρνητικό τεστ αντιγόνου εντός 72 ωρών πριν από την επιβίβαση. Είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε το σκάφος στο Chuksamet για μια περιήγηση.

Αρχικό άρθρο:

Αύριο, 8 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει επίσημα ένα δρομολόγιο φέρι από την ανατολική περιοχή Chonburi στη νότια περιοχή Songkhla, μετά από μεγάλη καθυστέρηση λόγω της πανδημίας Covid-19.

Το οχηματαγωγό, το οποίο είχε προγραμματιστεί προηγουμένως να λειτουργήσει τον Μάιο, λειτουργεί από την Seahorse Ferries Company, η οποία αγόρασε το τριώροφο «Blue Dolphin» από την Ιαπωνία για 200 εκατομμύρια μπατ.

Το πλοίο ανακαινίστηκε και μπορούσε πλέον να φιλοξενήσει έως και 586 επιβάτες*(Δείτε την ενημέρωση παρακάτω για μια σημαντική ειδοποίηση για τους επιβάτες του κοινού), 80 φορτηγά και 20 αυτοκίνητα. Διευκολύνει επίσης τους επιβάτες με δωμάτια, εστιατόριο, ζώνη ψυχαγωγίας και λόμπι.

Η έναρξη της επιχείρησης αποσκοπεί στην πιθανή αναζωογόνηση της τουριστικής βιομηχανίας και της εγχώριας οικονομίας στις επαρχίες Songkhla και Chonburi κατά τη διάρκεια της κατάστασης του Covid-19, σύμφωνα με το Υπουργείο Ναυτιλίας.

ΦΩΤΟ: INN News

Η διαδρομή θα αναχωρήσει από την προβλήτα Chuk Samet στην περιοχή Sattahip της επαρχίας Chonburi τη Δευτέρα στις 2:00. και φτάνουμε στο λιμάνι Songkhla περίπου στις 10:00 π.μ. την Τρίτη.

Το ταξίδι μονής διαδρομής είναι περίπου 330 ναυτικά μίλια (611 χιλιόμετρα) σε απόσταση και διαρκεί περίπου 20 ώρες, που είναι σημαντικά ταχύτερα από την οδική μεταφορά που διαρκεί περίπου 1,130 χιλιόμετρα ή περίπου 23-24 ώρες, σύμφωνα με τις αρχές. Οι χρόνοι οδήγησης των σημειώσεων μέσων TPN φαίνεται να διαφέρουν από τις αναφορές αναγνωστών και τις επίσημες εκτιμήσεις.

Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι ορισμένοι περιορισμοί και κανόνες Covid-19 ενδέχεται να ισχύουν για το ταξίδι, ειδικά εκείνοι που πηγαίνουν στη Songkhla, η οποία παραμένει μια «βαθιά κόκκινη» ζώνη όπως έχει χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης και έχει υποχρεωτική απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, μαζί με πολλά άλλα περιορισμούς και κανόνες. Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν το ταξίδι θα πρέπει να ρωτήσουν τους υπαλλήλους στην προβλήτα Chuk Samet σχετικά με τις απαιτήσεις.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα μέσα ενημέρωσης της TPN επιβεβαίωσαν ότι η ακτοπλοϊκή υπηρεσία έχει δηλώσει ότι, λόγω του Covid-19, ΔΕΝ θα επιτραπεί στους δημόσιους επιβάτες να εκτελούν δρομολόγια μέχρι νεοτέρας και τα τρέχοντα ταξίδια θα είναι κυρίως για επιμελητεία. Θα ενημερώσουμε όταν αλλάξει αυτό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Prachachat

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/