Η αστυνομία στο Bang Saen συνεχίζει τις επιδρομές σε χώρους πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, περιοχή που δεν επιτρέπονται ακόμη νομικά οι πωλήσεις

Mueang Chonburi –

Η αστυνομία του Saen Suk εισέβαλε σε μια παμπ στο Bang Saen χθες το βράδυ (5 Δεκεμβρίουth) επειδή φέρεται να επιτρέπει στους ανθρώπους να πίνουν αλκοόλ και να κοινωνικοποιούνται παρά τους αυστηρούς κανόνες Covid-19 που ισχύουν επί του παρόντος στην επαρχία Τσονμπούρι έξω από την περιοχή «Μπλε Ζώνη».

Ομάδα της αστυνομίας του Saen Suk εισέβαλε στην παμπ «SEWANA PG» στο Soi Jari, στην υποπεριφέρεια Saen Suk. Ήρθε η επιδρομή μετά από ένα τηλεφώνημα από τον αστυνομικό διοικητή της επαρχίας Τσονμπούρι, ο οποίος φέρεται να εντόπισε προσωπικά τον χώρο, άνοιξε και κάλεσε την τοπική αστυνομία να θεωρήσει υπεύθυνο τον χώρο.

Ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας Τσονμπούρι, συνταγματάρχης Maykawit Praditpon, είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN: «Οδηγούσα κοντά όταν παρατήρησα ότι το νυχτερινό κέντρο ήταν ανοιχτό και φαινόταν να λειτουργεί κανονικά, κάτι που είναι αντίθετο με τις εντολές ελέγχου ασθενειών. Κάλεσα αμέσως την αστυνομία του Saen Suk και ζήτησα να λάβουν μέτρα».

«Πολλοί τουρίστες βρέθηκαν να έπιναν αλκοόλ και υπήρχε ζωντανή μουσική παράσταση μέσα. Χρησιμοποίησαν χάρτινα ποτήρια, ωστόσο, υπήρχε αλκοόλ μέσα». δήλωσε ο συνταγματάρχης Maykawit.

Ο συνταγματάρχης Maykawit είχε προηγουμένως ασκήσει καθήκοντα αρχηγού της αστυνομίας της Pattaya, σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης TPN, και ήταν υπεύθυνος για την επίβλεψη δεκάδων παρόμοιων επιδρομών κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης του αλκοόλ στην Pattaya τους τελευταίους οκτώ μήνες.

Η κ. Jitsinee Sartsap, η ιδιοκτήτρια νυχτερινού κέντρου, είπε στην αστυνομία του Saen Suk: «Απλώς δοκίμαζα τον ήχο και τα φώτα μέσα για ένα μελλοντικό άνοιγμα όταν έφτασαν ορισμένοι πελάτες και ρώτησαν αν μπορούσαν να καθίσουν και να μείνουν, δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν πελάτη. Τους επέτρεψα να το κάνουν. Νόμιζα ότι όλα τα εστιατόρια στο Chonburi είχαν τη δυνατότητα να πουλήσουν ξανά αλκοόλ».

Ο συνταγματάρχης Maykawit δήλωσε, απαντώντας στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του κλαμπ, «Ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Saen Suk για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για άνοιγμα χώρου διασκέδασης χωρίς την κατάλληλη άδεια και παράβαση των διαταγών Ελέγχου Νόσων Chonburi. Ήμασταν πολύ ξεκάθαροι στους ιδιοκτήτες στο Bang Saen ότι ο κυβερνήτης της επαρχίας Chonburi και η επιτροπή μεταδοτικών ασθενειών δεν επέτρεψαν τις πωλήσεις αλκοόλ σε εστιατόρια ή το άνοιγμα παμπ ή τη νυχτερινή ζωή στο Mueang Chonburi. Αυτή η εξαίρεση περιορίζεται μόνο στις μπλε ζώνες."

Ο Κυβερνήτης του Chonburi κυκλοφόρησε νέες παραγγελίες το βράδυ της Παρασκευής (3 Δεκεμβρίου) μέσω της σελίδας Δημοσίων Σχέσεων στο Facebook, επιτρέποντας τις πωλήσεις αλκοόλ και ποτών σε εξειδικευμένα εστιατόρια στις περιοχές Chonburi «Blue Zone», συμπεριλαμβανομένων Pattaya, Koh Larn, Sattahip, Na Jomtien, Koh Si Chang, Bang Saray, μέρη του Si Racha και Banglamung. Ωστόσο, το Bang Saen, μια δημοφιλής τουριστική περιοχή αλλά μέρος του Mueang Chonburi, δεν συμπεριλήφθηκε.

Η Pattaya και άλλες «Μπλε Ζώνες» του Chonburi επέτρεψαν επίσημα να πωλούν αλκοόλ σε εστιατόρια

Τέσσερις διευθυντές εστιατορίων συνελήφθησαν αυτό το Σαββατοκύριακο επειδή φέρεται να επέτρεψαν πωλήσεις αλκοόλ και ποτών στα εστιατόριά τους στο Bang Saen, στο Saen Suk το περασμένο Σαββατοκύριακο (3 Δεκεμβρίουrd).

Τέσσερις διευθυντές μπαρ συνελήφθησαν σε επιδρομές πώλησης αλκοόλ στο Bang Saen, η αστυνομία προειδοποιεί ότι το Saen Suk δεν είναι «Μπλε ζώνη»

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.