Η Pattaya και άλλες «Μπλε Ζώνες» του Chonburi επέτρεψαν επίσημα να πωλούν αλκοόλ σε εστιατόρια

Chonburi η Μπλε Ζώνη:

Chonburi, Ταϊλάνδη

Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι κυκλοφόρησε νέες παραγγελίες μέσω της σελίδας Δημοσίων Σχέσεων στο Facebook απόψε, επιτρέποντας (3 Δεκεμβρίου) τις πωλήσεις αλκοόλ και ποτών που επιτρέπονται πλέον στις περιοχές της «Γαλάζιας Ζώνης» του Τσονμπούρι, συμπεριλαμβανομένων των Πατάγια και Μπανγκλαμούνγκ.

Οι «Μπλε Ζώνες» του Chonburi είναι το Banglamung, η Pattaya, συμπεριλαμβανομένων των Koh Larn, Si Racha, Koh Sichang και για το Sattahip μόνο στο Najomtien και στην υποπεριοχή Bang Saray.

Μόνο εστιατόρια στη μπλε ζώνη και με πιστοποιητικά SHA επιτρέπονται οι πωλήσεις αλκοόλ και ποτών εντός. Οι πωλήσεις αλκοόλ επιτρέπονται από τις 11:00 π.μ. έως τις 2:00 και από τις 5:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ. Αυτά τα εστιατόρια πρέπει να επιδεικνύουν σαφώς τα πιστοποιητικά τους.

Νυχτερινά κέντρα, παμπ, μπαρ, καραόκε, σαπούνια παραμένουν κλειστά.

Η παραγγελία ισχύει ΤΩΡΑ μέχρι νεοτέρας.

Η παραγγελία ίσχυε στο παρελθόν για σχεδόν οκτώ μήνες, αλλά η αυξανόμενη πίεση από πολλούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και κλάδους βοήθησε στην άρση της μη δημοφιλής απαγόρευσης.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.