Η Ένωση Ξενοδόχων της Ταϊλάνδης λέει στην κυβέρνηση της Ταϊλάνδης να μην κλείνει τα σύνορα ή κλείδωμα για να αποτρέψει τις μολύνσεις από το Omicron

Marisa Sukosol Nunbhakdi

Μπανγκόκ -

Η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων της Ταϊλάνδης Marisa Sukosol Nunbhakdi ζήτησε από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης να μην κλειδώσει ή να κλείσει τα σύνορα καθώς οι επιχειρήσεις τουρισμού και φιλοξενίας έχουν φτάσει σε αδιέξοδο, σύμφωνα με την ίδια.

Δήλωσε στο Associated Press σήμερα το απόγευμα, 6 Δεκεμβρίου 2021, ότι ο τομέας των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων προέτρεψε την κυβέρνηση να μην εφαρμόσει εκ νέου lockdown, κλείσιμο επιχειρήσεων ή κλείσιμο συνόρων στη χώρα αφού το πρώτο γνωστό κρούσμα της παραλλαγής Omicron αναφέρθηκε στην Ταϊλάνδη την Κυριακή καθώς οι επιχειρήσεις τους δεν έχουν ακόμη ανανεωθεί πλήρως από την επαναλειτουργία της χώρας την 1η Νοεμβρίου.

«Εάν υπάρξει lockdown σε άλλη χώρα, οι ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις μπορεί να μην μπορούν να το χειριστούν πια. Η επαναλειτουργία της χώρας την 1η Νοεμβρίου μας έδωσε ελπίδα, γι' αυτό ζητάμε από την κυβέρνηση να μην κλείσει ξανά τη χώρα και να ληφθούν προληπτικά μέτρα και να ληφθούν συγκεκριμένες λύσεις που δεν συνεπάγονται τιμωρία των επιχειρήσεων ή του κλάδου της φιλοξενίας. », είπε η Μαρίσα.

Ο Πρόεδρος συνέχισε επίσης ότι ο κλάδος πάντα συνεργαζόταν καλά στο πρόγραμμα επαναλειτουργίας της χώρας και ακολούθησε τις κυβερνητικές οδηγίες και τα προληπτικά μέτρα ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν αποτελεσματικά υπό την εξάπλωση του Covid-19.

Ωστόσο, ο επιχειρηματικός τομέας θα χρειαστεί επίσης περισσότερες διευκρινίσεις από την κυβέρνηση εντός 1-2 εβδομάδων σχετικά με τις λεπτομέρειες της παραλλαγής Omicron και του πόσο γρήγορη και σοβαρή είναι η παραλλαγή και εάν τα τρέχοντα εμβόλια Covid-19 θα μπορούσαν να βοηθήσουν αποτελεσματικά στην πρόληψη σοβαρών λοιμώξεων. νοσηλεία ή θάνατοι.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.