Επιφανείς ηγέτες τουριστικών ενώσεων Pattaya, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα πραγματοποιήσουν μεγάλη συγκέντρωση στην Pattaya Walking Street σήμερα, ζητώντας την άρση της απαγόρευσης πώλησης αλκοόλ

Πατάγια -

Οι επιχειρηματίες στην Πατάγια σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση σήμερα το απόγευμα (3 Δεκεμβρίουrd) στην Pattaya Walking Street, πιέζοντας να επιτρέψει στην κυβέρνηση Chonburi να επιτρέψει τις πωλήσεις αλκοόλ σε τουλάχιστον εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Το ράλι αναμένεται να συγκεντρώσει εξέχοντες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων από πολλούς τομείς, όπως ξενοδοχεία, μπαρ, νυχτερινή ζωή, ψυχαγωγία, εστιατόρια, φιλοξενία, λιανικό εμπόριο, τουρισμός και σχεδόν κάθε επιχειρηματικό και τουριστικό τομέα στην πόλη ως ενιαίο μέτωπο για να ζητήσει την πτώση της πόλης απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ σε ισχύ σε όλους τους χώρους φιλοξενίας από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους περίπου. Οι ιδιοκτήτες συγκεντρώνονται για να μεταδώσουν το μήνυμα ότι η απαγόρευση του αλκοόλ δεν βλάπτει μόνο τα μπαρ, αλλά προκαλεί ένα φαινόμενο «ντόμινο» που απομακρύνει τους τουρίστες από την Πατάγια σε άλλες περιοχές που δεν έχουν την απαγόρευση και βλάπτει κάθε επιχειρηματικό τομέα, ακόμη και αυτούς. που δεν πουλάνε αλκοόλ, καθώς η Πατάγια θεωρείται συνήθως «μαγνήτης» για διασκέδαση και νυχτερινή ζωή.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του ράλι, θέλουν να δοθεί εξαίρεση στην Πατάγια ως «Μπλε Ζώνη» (Επιχείρηση, Αναψυχή, Απόλυτη Εμπειρία) όπως στο Πουκέτ, την Μπανγκόκ, το Σαμούι και πολλά άλλα που αίρουν την απαγόρευση του αλκοόλ σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, με κανόνες. Πολλοί θέλουν επίσης ζώνες ειδικών εξαιρέσεων όπως η Khaosan Road στην Μπανγκόκ ή η Bangla Road στο Πουκέτ, επιτρέποντας σε μπαρ ή επιχειρήσεις διασκέδασης να αποκτήσουν πιστοποιητικό Ταϊλανδέζικου STOP Covid και να ανοίξουν προσωρινά ως "εστιατόριο". έως ότου η κυβέρνηση επιτρέψει νομικά τα μπαρ και τη νυχτερινή ζωή να ανοίξουν ξανά σε όλη τη χώρα, κάτι που είναι απίθανο να συμβεί μέχρι τον επόμενο χρόνο. 

Ο κ. Tanet Suphonsahasarangsri από το Συμβούλιο Τουριστικών Βιομηχανιών Chonburi είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN: «Οι περιοχές της μπλε ζώνης στο Chonburi (Pattaya, Sattahip, Koh Larn, τμήματα της Si Racha) εξακολουθούν να μην επιτρέπονται οι πωλήσεις αλκοόλ παρά τα υψηλά επίπεδα εμβολιασμού και την ικανότητα να τηρούν όλα τα Κανόνες και περιορισμοί Covid-19, όπως ακριβώς η Μπανγκόκ ή το Πουκέτ. Ωστόσο, το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19, ή CCSA, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησε να αφήσει τον κυβερνήτη του Chonburi και την επιτροπή μεταδοτικών ασθενειών να επιτρέψει τη χαλάρωση της απαγόρευσης του αλκοόλ, αλλά η κυβέρνηση του Chonburi έχει επανειλημμένα πει όχι στις πωλήσεις αλκοόλ χωρίς να δώσει έναν λογικό, λογικό λόγο. σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τουριστικές ενώσεις».

«Σήμερα, (3 Δεκεμβρίουrd), επιχειρηματίες θα συγκεντρωθούν στην Pattaya Walking Street το απόγευμα για να δείξουν ότι χρειαζόμαστε πραγματικά την κυβέρνηση Chonburi να μας βοηθήσει. Εάν δεν μπορούν να άρουν την απαγόρευση του αλκοόλ, θέλουμε απλώς να καταλάβουμε τον λόγο, όταν επιτρέπεται να πουλήσει η Μπανγκόκ σε απόσταση μικρότερη από μιάμιση ώρα. Εάν έχουν έναν λογικό λόγο που σχετίζεται με τον Covid-19 που εξηγεί γιατί λέμε κλείσιμο όταν πολλά άλλα μέρη είναι ανοιχτά, παρακαλούμε κοινοποιήστε τον. Θα χαιρετίζαμε επίσης την οικονομική υποστήριξη για τομείς που επηρεάζονται άμεσα από την απαγόρευση, που ισχύει από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, κλείνοντας εκατοντάδες επιχειρήσεις και αφήνοντας δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, πολλοί από τους κύριους χρηματοοικονομικούς φορείς για την οικογένειά τους, χωρίς δουλειά».

Ο κ. Sinchai Wattanasart, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Τουρισμού της Pattaya είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN, «Ενημερώσαμε τον γραμματέα του Γραφείου του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας για το πόσα υποφέρουμε. Ενημερωθήκαμε ότι ο Κυβερνήτης του Chonburi θα επιτρέψει τις πωλήσεις αλκοόλ νωρίτερα από ό,τι είχε προγραμματιστεί, αλλά εξακολουθούμε να σχεδιάζουμε να συγκεντρωθούμε σήμερα για να δείξουμε ότι είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα, παρόλο που πολλοί από τους ιδιοκτήτες και τις ενώσεις που είναι παρόντες μπορεί να έχουν διαφορετικές ευθύνες ή στόχους και προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων. Αυτή η απαγόρευση ξεπερνά κατά πολύ την απλή κατανάλωση αλκοόλ και επηρεάζει άμεσα τη διαβίωση χιλιάδων κατοίκων της Πατάγια».

Άρθρα αναφοράς:

Οι φορείς ψυχαγωγίας και τουρισμού της Pattaya έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν να πιέζουν για να επιτραπεί η πώληση αλκοόλ σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και να επιτραπεί το νόμιμο άνοιγμα των χώρων, ακόμη και όταν η επιτροπή μεταδοτικών ασθενειών του Chonburi αρνήθηκε να χαλαρώσει τους κανόνες για το αλκοόλ όταν κυκλοφόρησαν τις πιο πρόσφατες παραγγελίες τους σχετικά με τους περιορισμούς Covid-19 χθες το βράδυ, 1η Δεκεμβρίου.

Οι φορείς ψυχαγωγίας και τουρισμού της Πατάγια δεσμεύονται να συνεχίσουν να πιέζουν για να επιτρέψουν τις πωλήσεις αλκοόλ τουλάχιστον σε εστιατόρια και ξενοδοχεία

Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι κυκλοφόρησε νέες εντολές μέσω της σελίδας Δημοσίων Σχέσεων στο Facebook την 1η Δεκεμβρίου, με λεπτομέρειες σχετικά με τη χαλάρωση των περιορισμών για τον Covid-19. Οι πωλήσεις αλκοόλ σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, όπως μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, νυχτερινή ζωή, παμπ, παραμένουν απαγορευμένες.

Ο κυβερνήτης Chonburi εκδίδει νέες παραγγελίες χαλάρωσης των περιορισμών Covid-19 σε ισχύ από σήμερα, η απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ σε εστιατόρια κ.λπ. παραμένει ωστόσο

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.