Η πλειοψηφία των Ταϊλανδών δεν παρακολουθούν ποτέ πορνογραφία και αντιτίθενται στη νόμιμη πορνογραφία, αναφέρει η δημοσκόπηση της NIDA

Μπανγκόκ -

Η πλειοψηφία των ανθρώπων της Ταϊλάνδης δεν παρακολουθούν ποτέ πορνογραφία και δεν θέλουν νόμιμη πορνογραφία καθώς θα επηρέαζε τα παιδιά και τους νέους, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Εθνικού Ινστιτούτου Διοίκησης Ανάπτυξης (NIDA).

Το κέντρο δημοσκοπήσεων της Ταϊλάνδης "NIDA Poll" σήμερα, 28 Νοεμβρίου, αποκάλυψε τη δημόσια έρευνά του με θέμα "νόμιμο πορνό, θα το θέλατε ή όχι;" που φέρεται να έγινε μεταξύ 22 Νοεμβρίου – 24 Νοεμβρίου μεταξύ 1,315 ατόμων ηλικίας άνω των 18 ετών σε εθνικό επίπεδο.

Η έρευνα, όταν ρωτήθηκε για τη δημόσια προβολή πορνογραφικού υλικού, διαπίστωσε ότι το 54.14% των Ταϊλανδών που συμμετείχαν στην έρευνα ισχυρίστηκαν ότι δεν παρακολούθησαν ποτέ πορνογραφικό υλικό, ενώ το 45.78% είπε ότι το είχε δει τουλάχιστον μία φορά και το 0.08% είπε ότι δεν ήξερε/ δεν απάντησε/δεν ενδιαφέρθηκε.

Όταν ρωτήθηκε για την κοινή γνώμη για την πρόταση νομιμοποίησης της πορνογραφίας στην Ταϊλάνδη, διαπιστώθηκε ότι:

Το 62.89% είπε ότι διαφώνησε πλήρως καθώς η πρόταση θα μπορούσε να οδηγήσει σε αρνητικές συνέπειες για τα παιδιά και τους νέους, κάνοντάς τους να αποκτήσουν υπερβολική εμμονή με σεξουαλικά θέματα. Η Ταϊλάνδη είναι μια βουδιστική χώρα, επομένως, μια τέτοια ιδέα είναι ενάντια στην ταϊλανδική ηθική και θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερο σεξουαλικό έγκλημα και περισσότερη σεξουαλική παρενόχληση, σύμφωνα με όσους συμμετείχαν στην έρευνα και το NIDA.

Το 14.15% δήλωσε ότι διαφωνεί κάπως γιατί θα μπορούσε να έχει αρνητικές επιπτώσεις στα παιδιά και τους νέους καθώς μπορεί να μιμούνται τις ενέργειες. Η Ταϊλάνδη είναι μια βουδιστική χώρα, επομένως, μια τέτοια ιδέα δεν μπορεί να απελευθερωθεί καθόλου, σύμφωνα με όσους συμμετείχαν στην έρευνα. Κάποιοι είπαν επίσης ότι πρέπει να υπάρχουν όρια, όπως όρια ηλικίας.

Το 12.55% δήλωσε ότι συμφωνεί επειδή η κοινωνία στη σύγχρονη εποχή αποδέχτηκε πλέον την ιδέα. Το σεξ είναι φυσιολογικό για την ανθρώπινη φύση και είναι ένα προσωπικό δικαίωμα που μπορεί να γίνει. Το άλλο 7.98% είπε ότι συμφωνεί απόλυτα καθώς ο κόσμος είναι πλέον ανοιχτός σε αυτά τα θέματα και είναι φυσιολογικό. Η νόμιμη πορνογραφία θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε περισσότερες ευκαιρίες εργασίας και εισοδήματος. Κάποιοι είπαν επίσης ότι ακόμα κι αν δεν νομιμοποιηθούν, υπάρχουν κάποιες ομάδες ανθρώπων που τα κάνουν παράνομα ούτως ή άλλως.

Το υπόλοιπο 2.43% δήλωσε ότι δεν γνωρίζει/δεν απαντά/δεν ενδιαφέρεται.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης οδήγησαν σε εκτεταμένα σχόλια στα κοινωνικά μέσα της Ταϊλάνδης σήμερα το απόγευμα, με τα περισσότερα από τα σχόλια να φαίνεται να αμφισβητούν τον πραγματικό αριθμό των Ταϊλανδών που υποστηρίζουν ή αντιτίθενται στη νομιμότητα της πορνογραφίας στην Ταϊλάνδη. Η δημοσκόπηση προκλήθηκε από πρόσφατες αναφορές από ορισμένες ομάδες που ζητούσαν τη νομιμοποίηση της πορνογραφίας ενηλίκων, όπως φαίνεται εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.