Συνελήφθη 50χρονος για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση εννιάχρονου κοριτσιού στην περιοχή Πατάγια

Banglamung/Pattaya –

Ένας 50χρονος άνδρας συνελήφθη σε εργοστάσιο ξύλου για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση ενός 9χρονου κοριτσιού στο Banglamung.

Χθες, (9 Νοεμβρίου), ο κ. Eak, 22 ετών, και η εννιάχρονη ανιψιά του υπέβαλαν αναφορά στην αστυνομία του Huayyai.

Ο Eak, του οποίου το επίθετο αποκρύφθηκε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του κοριτσιού, είπε στην αστυνομία: «Ο πεθερός της ανιψιάς μου (Τζο) της έχει διαπράξει σεξουαλική κακοποίηση για περίπου τρεις μήνες σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Khao Maikaew».

«Ο πατέρας μου άκουσε τον κύριο Τζο να ζητά από το κορίτσι να τον αγγίξει ακατάλληλα. Έτσι, ο πατέρας μου ρώτησε την ανιψιά μου τι ακριβώς της ζήτησε ο κύριος Τζο». εξήγησε ο Eak.

«Η ανιψιά μου είπε ότι ο κ. Τζο της ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της πριν προβεί σε πράξεις που συνάδουν με τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Κάνοντας αυτά, της επέτρεψαν να παίξει με το κινητό του τηλέφωνο και να πάρει 20 μπατ για σνακ». Ο Eak πρόσθεσε.

«Φέρεται ότι της το έχει κάνει πολλές φορές, ειδικά τις Δευτέρες, καθώς είναι η ρεπό του». κατέληξε ο Εακ.

Μετά από ανάκριση και έρευνα, η αστυνομία ζήτησε ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Pattaya για τον κ. Boonlert Sawangtham (Joe), 50. Εργάζεται σε ένα εργοστάσιο ξύλου στο Khao Maikaew, όπου και συνελήφθη.

Ο κ. Τζο αντιμετωπίζει πολλαπλές νομικές κατηγορίες σχετικά με την υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση. Δεν σχολίασε αμέσως τις καταγγελίες και ήταν άγνωστο αν είχε αποκτήσει δικηγόρο.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.