Η Pattaya Dolphins United κέρδισε τη Sa Kaeo FC με 5-1 σε εντός έδρας ποδοσφαιρικό αγώνα

Pattaya, Banglamung, Chonburi-

Οι Pattaya Dolphins United κέρδισαν τη Sa Kaeo FC με 5-1 σε έναν εντός έδρας ποδοσφαιρικό αγώνα στο Nongprue Stadium του Δήμου Nongprue στο Banglamung χθες το απόγευμα (8 Νοεμβρίου).

Η Pattaya Dolphins United σκόραρε πρώτα στο 38' από τον Yutthana Ruengsuksud, Νο.9, ενώ τον δεύτερο πόντο σημείωσε λίγο αργότερα ο Tossaphon Aijoy, Νο.6.

Τον τρίτο πόντο σημείωσε ο Βραζιλιάνος εντυπωσιακός Πέδρο, Νο. 24, ενώ τον τέταρτο πόντο ο Τοσαφόν Γιόντζαν, Νο. 3.

Τον τελικό πόντο σημείωσε και πάλι ο πάντα πολυμήχανος Tossaphon Yodjan, Νο.3.

Ο επόμενος προγραμματισμένος εκτός έδρας αγώνας για τους Pattaya Dolphins United θα είναι την Κυριακή 14 Νοεμβρίουth, 2021 στις 3:30 μ.μ. στο στάδιο Wai Krong στο Baan Khai, Rayong με την ποδοσφαιρική ομάδα Baan Khai United.

Οι Pattaya Dolphins United, οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της Thai League 3 και αντιμετωπίζουν την True Bangkok United στον γύρο των 32 του Chang FA Cup στις 24 Νοεμβρίου στην Μπανγκόκ, έχουν έναν ολοκαίνουργιο προπονητή για να τους βοηθήσει να συνεχίσουν τις νίκες τους.

Η Pattaya Dolphins United αποκτά έναν ολοκαίνουργιο προπονητή καθώς συνεχίζει μια νικηφόρα σεζόν

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.