Η Pattaya Dolphins United αποκτά έναν ολοκαίνουργιο προπονητή καθώς συνεχίζει μια νικηφόρα σεζόν

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

 Οι Pattaya Dolphins United, οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της Thai League 3 και αντιμετωπίζουν την True Bangkok United στον γύρο των 32 του Chang FA Cup στις 24 Νοεμβρίου στην Μπανγκόκ, έχουν έναν ολοκαίνουργιο προπονητή για να τους βοηθήσει να συνεχίσουν τις νίκες τους.

Τα Dolphins υποδέχτηκαν επίσημα τον προπονητή Toi Sirisak Yodyatthai χθες, 1 Νοεμβρίου 2021.

Ο κόουτς Τόι είχε να πει τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο Pattaya Dolphins United για αυτήν την ευκαιρία και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κάνω τον σύλλογο πιο επιτυχημένο στο μέλλον και να συνεχίσω την τρέχουσα επιτυχία του».

  «Το ποδόσφαιρο βασίζεται στα αποτελέσματα, αλλά οι παίκτες βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού. Θέλω να αναπτύξω ποιοτικούς νέους αθλητές και να τους μεγαλώσω ώστε να είναι επιτυχημένοι για να διατηρήσω την ομάδα για μακροπρόθεσμη επιτυχία».

  «Ο Πρόεδρος του συλλόγου και εγώ βλέπουμε κατάματα την εξέλιξη των νεαρών παικτών και την επιτυχία των Dolphins για πολύ καιρό ακόμα».

Ο Πρόεδρος της Λέσχης, Τσοκτσάι Τέσπαν, μίλησε επίσης χθες στον Τύπο:

  «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Τόι που ήρθε μαζί μας και είμαι σίγουρος για την ικανότητά του να οδηγήσει την ομάδα σε μακροπρόθεσμες επιτυχίες. Είμαι ευχαριστημένος με την επιτυχία της ομάδας μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, ωστόσο, έκανα κάποιες αλλαγές που θεώρησα ότι ήταν καλύτερες για μακροπρόθεσμο ορίζοντα».

  "Συμφωνώ με τον Coach Toi για την ανάπτυξη της νεολαίας και την οικοδόμηση μιας βασικής βάσης παικτών που οι οπαδοί μπορούν να είναι περήφανοι που υποστηρίζουν και θα οδηγήσουν στη μελλοντική επιτυχία των Dolphins."

  «Ζητώ από τους οπαδούς να καλωσορίσουν θερμά τον κόουτς Τόι και να τον υποστηρίξουν καθώς οδηγεί τους επιθετικούς της Πατάγια Ντόλφινς Γιουνάιτεντ σε μια κορυφαία σεζόν της 3ης σεζόν της Ταϊλάνδης».

  "Εκτός από τον Coach Toi, έχουμε επίσης τον Worawut Wangsawat ως βοηθό προπονητή, ο οποίος είναι επίσης ταλαντούχος και έχει ολοκληρώσει διάφορες πιστοποιήσεις απαραίτητες για τον ρόλο."

  «Ο προπονητής Τόι φέρνει μια πληθώρα εμπειριών στους Dolphins, έχοντας εργαστεί ως βοηθός προπονητή με την εθνική ομάδα της Ταϊλάνδης στο παρελθόν καθώς και πολλούς άλλους ρόλους που τον πληρούν πλήρως για αυτή τη θέση. Καλώς ήρθες στην ομάδα."

Τα Δελφίνια πρόσφατα υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης με τους θαυμαστές τους και έχουν δηλώσει ότι δεν θα αλλάξουν το λογότυπο ή την επωνυμία και σχεδιάζουν να διατηρήσουν την ομάδα στην Πατάγια, οδηγώντας παράλληλα στη μελλοντική επιτυχία και μια θετική φήμη για την Πατάγια ως κορυφαία πόλη αθλητικού τουρισμού.

Chokchai, γνωστό ως "Sia Chok" έγινε ιδιοκτήτης των Dolphins τον Μάιο του τρέχοντος έτους και έχει ήδη κάνει πολλές αλλαγές που, μέχρι στιγμής, ευχαριστούν τους φιλάθλους λόγω της τρέχουσας επιτυχίας της ομάδας.

Μπορείτε να δείτε την τρέχουσα κατάταξη και τις βαθμολογίες τους στο παιχνίδι (Στα ταϊλανδικά) εδώ.

Φωτογραφία: Pattaya Dolphins United

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/