ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο οδηγός φορτηγού Chonburi που κατηγορείται για ατύχημα, παραδόθηκε στην αστυνομία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Puenrak Nakkhao

Τσονμπούρι –

Ένας οδηγός φορτηγού που κατηγορείται ότι χτύπησε μια νεαρή νοσοκόμα και τράπηκε σε φυγή, τελικά παραδόθηκε στην αστυνομία του Phan Thong. Αντιμετωπίζει πολλές νομικές κατηγορίες σύμφωνα με αξιωματικούς επιβολής του νόμου που γνωρίζουν την έρευνα.

Πρώτον, ως αναφορά στην προηγούμενη κάλυψη αυτής της ιστορίας:

Μια 34χρονη νοσοκόμα τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένα φορτηγό έπεσε στο σεντάν της στην περιοχή Phan Thong την Κυριακή (31 Οκτωβρίουst).

34χρονη νοσοκόμα τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ατύχημα στο Phan Thong

Ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας Phan Thong, Αντισυνταγματάρχης Songphon Wantawong είπε την Τρίτη (2 Νοεμβρίουnd), ότι ο οδηγός φορτηγού, Pramote Yodprom, 40 ετών, παραδόθηκε στην αστυνομία. Αντιμετωπίζει κατηγορία για αλόγιστη οδήγηση που προκάλεσε σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές και κατηγορία για απόπειρα διαφυγής μη αναφέροντας το ατύχημα στους αστυνομικούς».

«Ο Πράμοτε ισχυρίστηκε ότι πανικοβλήθηκε τη στιγμή του ατυχήματος. Ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να ξεφύγει από τη σκηνή. Παραδόθηκε αφού είδε το φορτηγό του στα ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ και στις βραδινές ειδήσεις». Ο αντισυνταγματάρχης Songphon εξήγησε.

«Εν τω μεταξύ, το θύμα, η κυρία Duangphon, περιμένει να χειρουργηθεί για ένα σπασμένο χέρι και η κατάστασή της βελτιώνεται συνολικά. Αυτή τη στιγμή παραμένει σε τοπικό νοσοκομείο. Θα εργαστούμε για να διασφαλίσουμε ότι η Pramote είναι νομικά υπεύθυνη για το ατύχημα και τις ιατρικές της χρεώσεις». Ο αντισυνταγματάρχης Songphon κατέληξε.

Ο Pramote παρέμεινε υπό κράτηση από την ώρα του Τύπου σε ένα κέντρο κράτησης Phan Thong. Σύμφωνα με τον Songphon, φέρεται να ήταν συνεργάσιμος.

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

 

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.