34χρονη νοσοκόμα τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ατύχημα στο Phan Thong

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

Phan Thong -

Μια 34χρονη νοσοκόμα τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένα φορτηγό έπεσε στο σεντάν της στην περιοχή Phan Thong την Κυριακή (31 Οκτωβρίουst).

Η αστυνομία Phan Thong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στην οδό Suk Prayoon στην υποπεριφέρεια Marp Pong.

Άτομα έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο και βρήκαν το αναποδογυρισμένο σεντάν να βρίσκεται στο πλάι ανάμεσα σε κατεστραμμένους στύλους ηλεκτρικού ρεύματος.

Η οδηγός του σεντάν, η κυρία Duangphon Thammanitiwet, 34 ετών, νοσοκόμα, είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε κολλήσει μέσα στο σεντάν. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για επείγουσα ιατρική βοήθεια αφού απεγκλωβίστηκε από το όχημά της από τα σωστικά συνεργεία.

Τα πλάνα CCTV φαίνεται να δείχνουν ότι το φορτηγό έπεσε στο πίσω μέρος του οχήματος της Duangphon, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος, καταστρέφοντας πολλές γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος. Ο οδηγός του λευκού φορτηγού τράπηκε αμέσως σε φυγή, σύμφωνα με την αστυνομία του Phan Thong.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Wisarn Sangjaroen /Top News

Ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Αστυνομίας του Phan Thong, Αντισυνταγματάρχης Sonphon Wantawong, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης του TPN σχετικά με την υπόθεση: «Ελέγχουμε το βίντεο CCTV για να αναζητήσουμε τον οδηγό του φορτηγού για να αντιμετωπίσει νομικά μέτρα».

Μέχρι την ώρα του Τύπου, η αστυνομία εξακολουθούσε να αναζητά τον ύποπτο και το θύμα παρέμεινε σε τοπικό νοσοκομείο.

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.