Η ποδοσφαιρική ομάδα «Pattaya Dolphins United» υπογράφει μνημόνιο κατανόησης με τους φιλάθλους της Πατάγια - μένουν στη θέση τους

Πατάγια -

Η ποδοσφαιρική ομάδα «Pattaya Dolphins United» υπέγραψε χθες ένα MOU (μνημόνιο κατανόησης) με ντόπιους ποδοσφαιρόφιλους, το οποίο εγγυάται ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στην ομάδα όσον αφορά την τοποθεσία ή την επωνυμία.

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Nongprue χθες (9 Οκτωβρίου).

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου Pattaya Dolphins United, κ. Chockchai Thetpan, ή «Sia Chok» είπε στους δημοσιογράφους του The Pattaya News, «Οι ποδοσφαιρόφιλοί μας θέλουν να διατηρήσουμε το όνομα της ομάδας «Pattaya United» και να μην αλλάξουμε το λογότυπο. Ωστόσο, το πιο σημαντικό για τους ντόπιους οπαδούς μας είναι να μην μετακινηθεί η ομάδα από την Πατάγια. Συμφωνήσαμε σε αυτό το Μνημόνιο Συνεννόησης και στην οικοδόμηση ποδοσφαίρου εδώ στην Πατάγια και στην Πατάγια».

Ο Chokchai αγόρασε τον σύλλογο νωρίτερα φέτος και σχεδίαζε αρχικά να μετονομάσει την ομάδα ως Pattaya City Super Dragons, κάτι που δεν τα πήγε καλά με τους οπαδούς. Μόλις πήρε σχόλια από τους οπαδούς της ομάδας συμφώνησε να μην κάνει τις αλλαγές. Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για αυτήν την ιστορία.

«Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βελτιώσω την ομάδα με προϋπολογισμό δέκα εκατομμυρίων μπατ για τις επερχόμενες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Αρχίζουμε να επιτρέπουμε σε περιορισμένο αριθμό φιλάθλων να επιστρέψουν στους αγώνες και ελπίζουμε ότι καθώς υποχωρεί ο Covid-19 μπορούμε να καλωσορίσουμε πολλούς νέους και πρώην οπαδούς να απολαύσουν το ποδόσφαιρο στην Πατάγια». πρόσθεσε ο Τσοκτσάι, μιλώντας στους δημοσιογράφους μας.

Ένας εκπρόσωπος των συλλόγων οπαδών του ποδοσφαίρου της Pattaya, ο κ. Arnon Sangsang, δήλωσε στο The Pattaya News, «Υπογράψαμε ένα νομικό MOU με την ποδοσφαιρική ομάδα που αγαπάμε. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι δεν θα μετακινήσουν την ομάδα από την Πατάγια ούτε θα αλλάξουν το λογότυπο και το όνομα που έχουμε μεγαλώσει και γνωρίζουμε και υποστηρίζουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμφώνησαν σε αυτό το ΜΣ και ακόμα πιο ενθουσιασμένοι για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Πατάγια».

Ο δήμαρχος Nongprue κ. Winai Inpitak είπε στο The Pattaya News: «Εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε την ομάδα αυτή τη στιγμή αφήνοντάς τους να χρησιμοποιούν αυτό το γήπεδο ποδοσφαίρου στο δήμο για ποδοσφαιρικούς αγώνες».

«Σχεδιάζουμε επίσης να αναπτύξουμε ένα δεύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου για την υποστήριξη ποδοσφαιρικών διοργανώσεων. Ο προϋπολογισμός υπολογίζεται σε περίπου 100 εκατομμύρια μπατ. Ο κ. Τσοκτσάι έχει μεγάλα σχέδια για το ποδόσφαιρο στην Πατάγια και το υποστηρίζουμε καθώς φεύγουμε από την κρίση του Covid-19 και στο μέλλον». πρόσθεσε ο Winai.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.