Τρεις δάσκαλοι τραυματίστηκαν ελαφρά όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε από την πλευρά του λόφου Si Racha, ο οδηγός κατηγορεί τη βλάβη στο φρένο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Si Racha Local News

Σι Ράχα –

Τρεις δάσκαλοι από το Samut Prakan υπέστησαν ελαφρά τραύματα αφού το σεντάν τους έπεσε από λόφο ενώ πήγαιναν σε ναό στην περιοχή Si Racha το απόγευμα της Πέμπτης (21 Οκτωβρίουst).

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στη 1:00 μ.μ. στο λόφο Phra Kru στην υποπεριφέρεια Surasak.

Ομάδες πρώτης αντίδρασης έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σεντάν που ανατράπηκε επτά μέτρα πιο κάτω από το λόφο εκτός δρόμου. Τρία άτομα που βρίσκονταν μέσα στο σεντάν είχαν ευτυχώς τραυματιστεί ελαφρά. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για έλεγχο.

Η οδηγός, η κα Ράο, 45 ετών, δάσκαλος στο Σαμούτ Πράκαν, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης: «Πηγαίναμε σε έναν ναό αυτό το εορταστικό σαββατοκύριακο, τον ναό Khao Phra Kru, ως μέρος μιας εκδρομής δασκάλων. ”

«Συνολικά δέκα δάσκαλοι από το ίδιο σχολείο ήταν σε αυτήν την ομαδική θρησκευτική εκδρομή. Στο αυτοκίνητό μου ήταν πέντε άτομα. Διαπιστώσαμε ότι ο λόφος ήταν πολύ απότομος και δυσκολευτήκαμε να τον ανεβούμε συνολικά». συνέχισε η κυρία Ράο.

«Δύο δάσκαλοι αποφάσισαν να βγουν από το αυτοκίνητο για να χαμηλώσουν το βάρος για να προσπαθήσουν να βοηθήσουν το αυτοκίνητο να σκαρφαλώσει στο λόφο. Ωστόσο, με κάποιο τρόπο απέτυχε και είχαμε βλάβη στο φρένο, με αποτέλεσμα να πάμε προς τα πίσω από την πλευρά του λόφου. Ευτυχώς δεν τραυματιστήκαμε σοβαρά». δήλωσε η κα Ράο.

Αυτή τη στιγμή, η αστυνομία της Si Racha δήλωσε ότι δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες για το περιστατικό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Si Racha Local News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.