Το Μουσικό Φεστιβάλ Πατάγια θα μεταφερθεί για τον Νοέμβριο, λέει ο δήμαρχος

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Ο δήμαρχος της Pattaya, Sonthaya Khunplume, μίλησε στο The Pattaya News χθες το απόγευμα και σε άλλους τοπικούς τύπους και ανακοίνωσε ότι το Pattaya Music Festival, η πρώτη "προγραμματισμένη" εκδήλωση σε περίπου μισό χρόνο στην Pattaya, θα μεταφερθεί για τον Νοέμβριο.

Είχαμε ανακοινώσει πρώτα το μουσικό φεστιβάλ πριν από μερικές εβδομάδες σε αυτό το άρθρο εδώ.

Το Φεστιβάλ, που χρειάζεται ακόμη τελική έγκριση από το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19, ή CCSA, είχε προγραμματιστεί να είναι πολλά Σαββατοκύριακα και ένας τρόπος για να «ξεκινήσει» το άνοιγμα της πόλης στους εμβολιασμένους ξένους τουρίστες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο να ανοίξει ξανά η Pattaya στον τουρισμό (με κανόνες), μπορείτε κάντε κλικ εδώ για να ανατρέξετε στα πρόσφατα άρθρα μας και στις δηλώσεις του δημάρχου σχετικά.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο και την CCSA, και αναφέρεται στο άρθρο που συνδέεται παραπάνω, η Pattaya και άλλες περιοχές που σχεδιάζουν να «ξανοίξουν» έχουν αναβληθεί για ένα μήνα για τον Νοέμβριο του 2021. Ως αποτέλεσμα, και με βάση τις προτάσεις των σχετικών φορέων, η Pattaya έχει επιστρέψει το σχέδιο για τη διεξαγωγή ενός μουσικού φεστιβάλ από το Σαββατοκύριακο 22 Οκτωβρίου έως το Σαββατοκύριακο 5 Νοεμβρίου. Αυτό θα χρησιμεύσει επίσης ως το επίσημο «καλωσόρισμα» για την Pattaya τόσο για τους εγχώριους όσο και για τους ξένους τουρίστες. Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι το μουσικό φεστιβάλ προσανατολίζεται κυρίως στον εγχώριο τουρισμό, ωστόσο, και ήταν πάντα.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το φεστιβάλ χρειάζεται ακόμη έγκριση από την CCSA. Οι μεγάλες εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις εξακολουθούν να απαγορεύονται, με το όριο συγκέντρωσης στην Πατάγια να έχει οριστεί στα 25 άτομα επί του παρόντος και μια ολονύκτια απαγόρευση κυκλοφορίας, αν και αυτό αναμένεται/ελπίζεται να αρθεί μέχρι τον Νοέμβριο. Ο δήμαρχος, ωστόσο, είναι βέβαιος με βάση τις συζητήσεις με την κεντρική κυβέρνηση ότι θα δοθεί έγκριση για την εκδήλωση και οι ηγέτες της πόλης προχωρούν στον σχεδιασμό. Η Pattaya διεξήγαγε με επιτυχία φεστιβάλ μουσικής σε εξωτερικούς χώρους στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της πανδημίας με κοινωνική απόσταση, περιορισμένες θέσεις και άλλες προφυλάξεις και σχεδιάζει να το κάνει και φέτος. Μέχρι τον Νοέμβριο, η Pattaya ελπίζει να είναι πλήρως εμβολιασμένη στο 80% για την πόλη και αναμένει ότι οι περισσότεροι επισκέπτες θα είναι από την περιοχή της Μπανγκόκ, η οποία είναι επίσης βαριά εμβολιασμένη.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι λεπτομέρειες σχετικά με την πρόσβαση στην εκδήλωση, τους κανόνες, τη σύνθεση και περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες. Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι οι αξιωματούχοι της Pattaya είχαν αναθεωρήσει και μαθαίνουν από άλλες χώρες που έχουν ήδη ξεκινήσει ξανά φεστιβάλ και θα χρησιμοποιήσουν τις καλύτερες πρακτικές τους, μαζί με όσα έμαθε η πόλη πέρυσι στα δικά τους φεστιβάλ, για μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Εκκρεμεί, φυσικά, η έγκριση της CCSA, η οποία αν και οι αξιωματούχοι της Pattaya αναμένουν ότι θα συμβεί αυτό, δεν έχει ακόμη «σταθεί».

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.67 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/