Ο δήμαρχος της Πατάγια δημοσιεύει επίσημα το δοκιμαστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για την περίοδο των εορτών: Πυροτεχνήματα, μουσικό φεστιβάλ και πολλά άλλα - αλλά απαιτεί την τελική έγκριση της CCSA

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya μίλησε με δημοσιογράφους του TPN σήμερα το απόγευμα σχετικά με το προγραμματισμένο Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων στις 26 και 27 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, το οποίο είναι στο ημερολόγιο της πόλης, αλλά χρειάζεται επιβεβαίωση και τελική έγκριση από το CCSA (Κέντρο για τη Διοίκηση Καταστάσεων Covid-19) πριν μετακομίσει προς τα εμπρός.

Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya, Sontaya Khunplome, είπε σήμερα στην ομάδα The Pattaya News: «Το φεστιβάλ πυροτεχνημάτων αναφέρεται στις 26 Νοεμβρίουth-27th Το πρόγραμμα κοινοποιείται πλέον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διάφορες σελίδες, ομάδες και επιχειρήσεις. Υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις στην Πατάγια που έχουν αναβληθεί από τον Μάρτιο. Ήθελα να αναφερθώ επίσημα στην κατάσταση αυτών των γεγονότων, καθώς είχαμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτά μετά τη διαρροή τους μέσω των social media τις τελευταίες ημέρες».

«Από την 1η Οκτωβρίουst, ορισμένες πόλεις προτείνεται να αρχίσουν να ανοίγουν σε διεθνείς εμβολιασμένους τουρίστες. Η Pattaya είναι μέρος αυτής της πρότασηςΩστόσο, το Chonburi εξακολουθεί να είναι μια ζώνη μέγιστου ελέγχου και υπό πολλούς περιορισμούς Covid-19. Πρέπει επίσης να επικεντρωθούμε στον εσωτερικό τουρισμό και να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους εγχώριους επισκέπτες με πολλές εκδηλώσεις όπως πέρσι που είχε μεγάλη επιτυχία. Δεν μπορούμε να καθόμαστε και να περιμένουμε για πάντα, Πρέπει να προετοιμάσουμε αυτές τις δραστηριότητες και να αναλάβουμε το καλύτερο για τους τελευταίους μήνες του τρέχοντος έτους, δημιουργώντας δραστηριότητες και εκδηλώσεις τόσο για εγχώριους όσο και για ξένους τουρίστες. Όταν/Εάν η CCSA χαλαρώσει τους τρέχοντες περιορισμούς σε συγκεντρώσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις, ψυχαγωγία, συναυλίες και παρόμοιες δραστηριότητες, σκοπεύουμε να είμαστε έτοιμοι και να είμαστε μία από τις πρώτες επαρχίες της Ταϊλάνδης που θα συνεχίσουν τις τακτικές σημαντικές εκδηλώσεις. Θέλουμε επίσης να σχεδιάσουμε εκδηλώσεις για μουσικούς και ερμηνευτές που είναι άνεργοι τους τελευταίους έξι μήνες και έχουν δυσκολευτεί εξίσου με πολλούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων». Συνέχισε ο Δήμαρχος.

«Ως εκ τούτου, έχουμε συγκεντρώσει το τρέχον πρόγραμμα (δείτε παρακάτω) για τις εκδηλώσεις για το τελευταίο μέρος του τρέχοντος έτους και είμαστε στη διαδικασία σχεδιασμού και συναρμολόγησης αυτών. Θέλουμε να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι αυτό εξαρτάται από την έγκριση της CCSA, αλλά καθώς το πρόγραμμα εμβολιασμού έχει επιταχυνθεί τοπικά και πλησιάζουμε γρήγορα το 70% των κατοίκων της περιοχής μας που έχουν εμβολιαστεί, τα επίπεδα νοσηλείας και τα σοβαρά κρούσματα παραμένουν χαμηλά και η κατάσταση βελτιώνεται σε εθνικό επίπεδο, αναμένουμε ότι αυτή η άδεια θα χορηγηθεί». δήλωσε ο Δήμαρχος.

«Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι αυτή τη στιγμή για τις 22 Οκτωβρίουnd - 23rd:Μουσικό Φεστιβάλ Πατάγια που θα συνεχίζεται για τέσσερις εβδομάδες κάθε Σαββατοκύριακο και έχει σκοπό να ξεκινήσει την επιστροφή των εκδηλώσεων και της Πατάγια, στις 19 Νοεμβρίουth θα έχουμε ένα Loy Krathong φεστιβάλ, και στις 26 Νοεμβρίουth -27th: Το Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Πατάγια. "

«Επιπλέον, το»Naklua Walk and Eat Festival προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου έως τουλάχιστον τα τέλη Ιανουαρίου του επόμενου έτους».

«Επιτέλους, προετοιμαζόμαστε και για το Φεστιβάλ αντίστροφης μέτρησης στην Πατάγια για την Πρωτοχρονιά, η οποία πέρυσι ακυρώθηκε λόγω Covid-19 και απογοήτευσε πολύ κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των δεκάδων μουσικών που είχαν προγραμματιστεί. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να το αναπληρώσουμε φέτος με μια αξέχαστη αντίστροφη μέτρηση.» Εξήγησε ο Δήμαρχος.

«Ωστόσο όλα αυτά τα συμβάντα εξαρτώνται από το Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης COVID-19 (CCSA) για την έγκριση και εξαρτάται από την κατάσταση γύρω από τον Covid-19. Τούτου λεχθέντος, ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να έχουμε όλα αυτά τα συμβάντα με ασφάλεια με προφυλάξεις Covid-19. Πραγματοποιήσαμε με ασφάλεια πολλές εκδηλώσεις πέρυσι και μάθαμε πολλά για το πώς να το κάνουμε, φέτος σκοπεύουμε να κάνουμε το ίδιο με ορισμένες προσαρμογές και τη συνεργασία με την CCSA. Έχουμε επίσης μελετήσει χώρες στο εξωτερικό, όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επανέφεραν με επιτυχία φεστιβάλ και εκδηλώσεις και σχεδιάζουμε να προσαρμόσουμε ορισμένες από τις διαδικασίες και τις πολιτικές τους». κατέληξε ο Δήμαρχος.

Τα μέσα TPN θα παρέχουν περαιτέρω ενημερώσεις για τυχόν συμβάντα καθώς πλησιάζουν οι ημερομηνίες. Παρακάτω είναι ένα άρθρο που γράψαμε το Σαββατοκύριακο σχετικά με τις φήμες γύρω από το φεστιβάλ πυροτεχνημάτων πριν από την επίσημη δήλωση του δημάρχου.

Οι ηγέτες της Πόλης της Πατάγια έχουν ξεκινήσει δοκιμαστικό, προκαταρκτικό σχεδιασμό για εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, αλλά τόνισαν ότι κανένα από τα γεγονότα δεν έχει ακόμη «σταθεί» λόγω της κατάστασης του Covid-19 και υπόκειται σε αλλαγές.

Η Pattaya θα ήθελε να διοργανώσει το Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων, το Φεστιβάλ Loy Krathong και άλλες εκδηλώσεις τους επόμενους αρκετούς μήνες, αλλά δεν υπάρχουν τελικές αποφάσεις ακόμα

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.4 (5 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.