Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης προειδοποιεί ενάντια στο "cosplay" της αστυνομίας σε OnlyFans, άλλα μέσα

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη-

  Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης (RTP) προειδοποίησε σήμερα το απόγευμα μέσω εκπροσώπου ότι ο συνεχιζόμενος έλεγχος της άσεμνης συμπεριφοράς σε σχέση με τους OnlyFans και παρόμοιες υπηρεσίες συνεχίζεται, προειδοποιώντας συγκεκριμένα τώρα για το "cosplay" ως αστυνομικοί, στρατοί ή κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Αυτό ακολουθεί μια γενική καταστολή αυτού που το RTP αποκαλεί άσεμνο και πορνογραφικό περιεχόμενο στο OnlyFans και παρόμοιες υπηρεσίες που καλύψαμε σε βάθος προηγουμένως. Κάντε κλικ εδώ για αυτό το άρθρο.

Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Krishna Pattanacharoen, αναπληρωτή εκπρόσωπο της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, ο οποίος μίλησε στον Τύπο σήμερα το απόγευμα, 23 Σεπτεμβρίου 2021, το να παίζεις ως αστυνομικός ή άλλος αξιωματούχος είναι αντίθετο με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης και μπορεί να δει όσους παραβαίνουν τους κανόνες να αντιμετωπίζουν σημαντικά πρόστιμα ακόμη και φυλάκιση ή κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί εγκλημάτων υπολογιστών.

Ο Συνταγματάρχης Κρίσνα δήλωσε ότι σύμφωνα με τον Αστυνομικό Νόμο BE 2547, το να φοράς αστυνομική, στρατιωτική ή παρόμοια στολή ήταν παράνομη. Μπορεί επίσης να προκαλέσει χρεώσεις που εμπίπτουν στον νόμο για το έγκλημα υπολογιστών BE 2560.

Ο συνταγματάρχης Krishna δήλωσε ότι η αστυνομία της Ταϊλάνδης είχε ήδη εντοπίσει λογαριασμούς υπηκόων της Ταϊλάνδης στο OnlyFans που χρησιμοποιούσαν αστυνομικές στολές "cosplay" κατά παράβαση του νόμου της Ταϊλάνδης και ότι ήταν υπό έρευνα, αλλά ήθελε να διασφαλίσει ότι το κοινό γνώριζε ότι αυτό ήταν έγκλημα.

Σημειώσεις μέσων TPN ότι αυτό δεν είναι πρωτοφανές και έχουν επιβεβαιωθεί στο παρελθόν αναφορές για επιδρομές σε μπαρ και επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή το προσωπικό φορούσε ρούχα «σέξι αστυνομικού» ή παρόμοιες στολές cosplay. Ωστόσο, είναι σπάνιο να επιβληθεί, ειδικά στο μπαρ και τη νυχτερινή ζωή, και δείχνει ότι το RTP συνεχίζει μια μεγάλη καταστολή όσον αφορά το OnlyFans και παρόμοιες υπηρεσίες.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/