Δεκαπέντε άτομα που συνελήφθησαν στο εστιατόριο Pattaya μετά από αστυνομική έφοδο, φέρονται να έπιναν αλκοόλ και να παραβίαζαν τους κανόνες του Covid-19

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Amphon Sangkaew/77kaoded

Πατάγια -

Η αστυνομία της πόλης Pattaya έκανε έφοδο σε ένα εστιατόριο στο Jomtien χθες το βράδυ, 22 Σεπτεμβρίουnd, 2021, φέρεται να βρήκε τόσο αλλοδαπούς όσο και Ταϊλανδούς να πίνουν αλκοόλ που η αστυνομία είπε ότι παραβίαζε την εντολή ελέγχου της νόσου Chonburi για τον έλεγχο της εξάπλωσης του Covid-19.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις τρέχουσες εθνικές παραγγελίες από το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 ή CCSA, οι πωλήσεις αλκοόλ στα εστιατόρια απαγορεύονται. Τα μπαρ και οι χώροι διασκέδασης έχουν κλείσει νόμιμα από τις 10 Απριλίου 2021, πλησιάζοντας τους έξι μήνες, με εντολή CCSA.

Η έφοδος ακολούθησε την αστυνομία που δήλωσε ότι έλαβε καταγγελίες από ντόπιους κατοίκους της περιοχής ότι αλλοδαποί και Ταϊλανδοί μάζευαν «κρυφά» και έπιναν αλκοόλ σε ένα εστιατόριο στο Soi Jomtien 7 στο Nongprue, Banglamung.

Η αστυνομία έκανε έφοδο στο εστιατόριο, το όνομα του οποίου έχει αποκαλυφθεί εν αναμονή περαιτέρω έρευνας, τις πρώτες βραδινές ώρες. Συνελήφθησαν 19 άτομα, εννέα αλλοδαποί και έξι Ταϊλανδοί, συμπεριλαμβανομένου του επιστάτη του εστιατορίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα έπινε αλκοόλ, δεν κρατούσε κοινωνική απόσταση ή φορούσε μάσκες και δεν υπάκουε τις εντολές του Covid-XNUMX Chonburi.

Και τα δεκαπέντε άτομα οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παραβίαση της εντολής για τον έλεγχο της νόσου Chonburi. Σύμφωνα με τους νόμους του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης για τον έλεγχο του Covid-19, όσοι κρατούνται ενδέχεται να αντιμετωπίσουν αυστηρά πρόστιμα και ακόμη και φυλάκιση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Amphon Sangkaew/77kaoded

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία της Patong εισέβαλε σε μπαρ και ένα εστιατόριο στην Patong στις 21 Σεπτεμβρίουst, 2021 (δείτε παρακάτω για σύνδεσμο), φέρεται να βρεθούν τόσο ξένοι υπήκοοι όσο και Ταϊλανδοί να πίνουν αλκοόλ που η αστυνομία της Patong είπε ότι παραβίασε την εντολή Ελέγχου Νόσων του Πουκέτ για τον έλεγχο της εξάπλωσης του Covid-19.

Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης (RTP) έχει καταστραφεί σε εθνικό επίπεδο προκειμένου να ελέγξει την εξάπλωση του ιού Covid-19 καθώς πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να παραβιάζουν την τάξη, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν μετά τις επιδρομές στο Πουκέτ. Σύμφωνα με το RTP, το να σταματήσουμε τους ανθρώπους να συναναστρέφονται γύρω από το αλκοόλ και να οργανώνουν πάρτι είναι κορυφαία προτεραιότητα για την «αποτροπή της εξάπλωσης του Covid-19». Το TPN σημειώνει, ωστόσο, ότι τουλάχιστον στο Chonburi η συντριπτική πλειονότητα των κρουσμάτων Covid-19 προέρχεται από βιομηχανικές περιοχές, στρατόπεδα εργασίας, κατασκηνώσεις κατασκευών και μεγάλα εργοστάσια.

Επιδρομές σε μπαρ και εστιατόριο της Patong για φερόμενη πώληση αλκοόλ παραβιάζοντας τις μετρήσεις Covid-19 στο Πουκέτ, η αστυνομία δεσμεύεται για περαιτέρω επιβολή

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.09 (11 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.