Η Pattaya θα ήθελε να διοργανώσει το Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων, το Φεστιβάλ Loy Krathong και άλλες εκδηλώσεις τους επόμενους αρκετούς μήνες, αλλά δεν υπάρχουν τελικές αποφάσεις ακόμα

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Οι ηγέτες της Πόλης της Πατάγια έχουν ξεκινήσει δοκιμαστικό, προκαταρκτικό σχεδιασμό για εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, αλλά τόνισαν ότι κανένα από τα γεγονότα δεν έχει ακόμη «σταθεί» λόγω της κατάστασης του Covid-19 και υπόκειται σε αλλαγές.

Αυτό ακολουθεί πολλούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και σελίδες που δημοσιεύουν ημερομηνίες για μεγάλες εκδηλώσεις, όπως το Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων, στις 26 και 27 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. Το TPN media σημειώνει ότι αυτή η ημερομηνία ΔΕΝ είναι οριστική και επίσημη και είναι απλώς μια προκαταρκτική, ανεπίσημη πρόταση.

Σύμφωνα με πηγές στο Δημαρχείο με τις οποίες μίλησαν τα μέσα ενημέρωσης του TPN, υπήρξαν προκαταρκτικός σχεδιασμός, προτάσεις και συζητήσεις γύρω από πολλαπλές εκδηλώσεις, όπως το δημοφιλές φεστιβάλ πυροτεχνημάτων, η Αντίστροφη μέτρηση της Πρωτοχρονιάς, τα φεστιβάλ φαγητού, το Loy Krathong και άλλα.

Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη «επίσημα» μέσω του PR Pattaya και είναι απίθανο να είναι επίσημο έως ότου η κατάσταση με τον Covid-19 και οι περιορισμοί που έχουν τεθεί από το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 ή CCSA, ξεκαθαρίσουν τα επόμενα αρκετά εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Pattaya Sonthaya Khunplume, η Pattaya θα πρέπει να εμβολιαστεί πλήρως το 70% του εγγεγραμμένου πληθυσμού της μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Η ελπίδα από τους ηγέτες της Pattaya City είναι ότι αυτό θα πλησιάσει πάνω από το 80% μέχρι τον Νοέμβριο, ειδικά με την επικείμενη προσθήκη νέων 12-17 ετών που προγραμματίζεται να εμβολιαστούν για το σχολείο όλο τον Οκτώβριο.

Οι ηγέτες της πόλης Pattaya ελπίζουν ότι με αυτό το υψηλό επίπεδο εμβολιασμού θα τους επιτραπεί από την CCSA να πραγματοποιήσουν οικονομικά σημαντικές εκδηλώσεις που οδηγούν ιστορικά δεκάδες χιλιάδες εγχώριους τουρίστες στην πόλη, χωρίς καν να σκεφτόμαστε αν θα επιτρέπεται η είσοδος ξένων τουριστών βάσει άλλων προτάσεων χωρίς καραντίνα.

Πέρυσι, όταν τα σύνορα έκλεισαν αλλά η εξάπλωση του Covid-19 στη χώρα ήταν περιορισμένη, σύμφωνα με αξιωματούχους, η Πατάγια πραγματοποίησε εκδηλώσεις σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο για μήνες που βοήθησαν ουσιαστικά τους ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων και οδήγησαν με επιτυχία πολλούς εγχώριους τουρίστες στην Πατάγια.

Αυτή είναι η ελπίδα και για αυτήν την «υψηλή σεζόν», αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση εγγυημένη και θα εξαρτηθεί από αποφάσεις που δεν είναι στα χέρια των τοπικών και περιφερειακών ηγετών. Σύμφωνα με τις εντολές της CCSA, η δημοφιλής βιομηχανία νυχτερινής διασκέδασης και ψυχαγωγίας της Pattaya έχει κλείσει για έξι μήνες και οι εκδηλώσεις με περισσότερα από 25 άτομα απαγορεύονται επί του παρόντος, με κάθε είδους εκδηλώσεις «πάρτι», ειδικά με επίκεντρο το αλκοόλ, να απαγορεύονται ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετεχόντων. Αυτό είναι πέρα ​​από τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας και άλλους περιορισμούς και κλεισίματα.

Το Chonburi, η επαρχία που κατέχει την Pattaya, συνεχίζει επίσης να αναφέρει περίπου 800 κρούσματα Covid-19 την ημέρα κατά μέσο όρο, αν και η συντριπτική πλειονότητα εντοπίζεται σε εργοστάσια, κατασκευαστικά στρατόπεδα και βιομηχανικές περιοχές. Το Chonburi παραμένει επίσης μια ζώνη μέγιστου και αυστηρού ελέγχου και είναι απίθανο να μειωθεί από αυτό το καθεστώς στο άμεσο μέλλον από την CCSA έως ότου μειωθούν τα κρούσματα και τα ποσοστά εμβολιασμού συνολικά συνεχίσουν να αυξάνονται. Για να συμβούν γεγονότα, αυτοί οι κανόνες, οι περιορισμοί και οι χρωματικοί κωδικοί θα πρέπει να ακυρωθούν.

Τα μέσα TPN θα ενημερώσουν τους αναγνώστες μας τη στιγμή που κάποια από αυτές τις προτεινόμενες εκδηλώσεις γίνει επίσημη.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/