Η Πατάγια επλήγη από σφοδρές καταιγίδες τη νύχτα, υφίσταται εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές

Πατάγια -

Η ισχυρή βροχόπτωση στην Πατάγια και την περιοχή Μπανγκλαμούνγκ τη νύχτα προκάλεσε τοπικές πλημμύρες σε πολλούς δρόμους Πατάγια και Μπανγκλαμούνγκ. Οι κάτοικοι πέρασαν τις περισσότερες ώρες της ημέρας της Τετάρτης καθαρίζοντας, ωστόσο, αναμένονται περισσότερες καταιγίδες αυτό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αρκετές ημέρες καταρρακτωδών βροχών και πιθανότητα ξαφνικών πλημμυρών προβλέπεται να σημειωθούν σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης (TMD).

Πρόβλεψη καταρρακτωδών βροχών για τις επόμενες μέρες στην Ταϊλάνδη, Τσονμπούρι υπό προειδοποίηση καταρρακτωδών βροχών

Μια σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την Πατάγια τη νύχτα χθες, 8 Σεπτεμβρίου, προκάλεσε τοπικές πλημμύρες σε πολλούς δρόμους Πατάγια και Μπανγκλαμούνγκ.

Η δυνατή νεροποντή κράτησε πολλές ώρες. Σημαντικά βαθιά νερά βρέθηκαν σε επιφάνειες δρόμων ύψους περίπου 30 έως 70 εκατοστών.

Μερικές από τις περιοχές στην Πατάγια που υπέστησαν πλημμύρες ήταν μπροστά από τον αστυνομικό σταθμό Pattaya City Highway, South Pattaya Road, North Pattaya, Naklua Soi Buakhao, Soi Khao Noi, Soi Nern Plubwan και τον δρόμο κοντά στον σιδηρόδρομο στην ανατολική Pattaya.

Λόγω των περιορισμών Covid-19 που περιλαμβάνουν απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, υπήρχε μικρή κίνηση στους τοπικούς δρόμους.

Πολλά αντικείμενα, όπως φαίνεται παρακάτω, βρέθηκαν να επιπλέουν μέσα από τα νερά της πλημμύρας και ορισμένοι δρόμοι αποκλείστηκαν προσωρινά.

Περισσότερες βροχές προβλέπονται για τις επόμενες μέρες. Εν τω μεταξύ, Σημαντικές ζημιές υπέστη και από τις πρόσφατες καταιγίδες η Jomtien Beach Road.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.