Πρόβλεψη καταρρακτωδών βροχών για τις επόμενες μέρες στην Ταϊλάνδη, Τσονμπούρι υπό προειδοποίηση καταρρακτωδών βροχών

Chonburi, Ταϊλάνδη-

  Καθώς σημειώνονται έντονες απογευματινές βροχοπτώσεις από την ώρα ενημέρωσης απόψε, 7 Σεπτεμβρίου 2021, προβλέπεται να σημειωθούν αρκετές ημέρες καταρρακτωδών βροχοπτώσεων και πιθανότητα ξαφνικών πλημμυρών, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης (TMD).

Οι ανατολικές επαρχίες στη βάση των αναγνωστών μας, όπως το Trat και το Chanthaburi βρίσκονται υπό ρολόι από πλημμύρες. Το Rayong και το Chonburi βρίσκονται υπό προειδοποιήσεις για καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις.

Αυτό οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως ακριβώς λέει το TMD:

«Η κοιλάδα των μουσώνων βρίσκεται στην κεντρική, την ανατολική και την κατώτερη βορειοανατολική περιοχή στην κυψέλη χαμηλής πίεσης στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Εν τω μεταξύ, ο νοτιοδυτικός μουσώνας επικρατεί στη Θάλασσα Ανταμάν, στην Ταϊλάνδη και στον Κόλπο της Ταϊλάνδης. Συνεχείς βροχοπτώσεις, καθώς και ισχυρές βροχοπτώσεις, προβλέπονται στη χώρα, ενώ πολύ ισχυρές είναι πιθανές για τις κάτω βορειοανατολικές, τις κεντρικές και τις ανατολικές περιοχές. Οι άνθρωποι στις επικίνδυνες περιοχές της άνω Ταϊλάνδης θα πρέπει να προσέχουν για υπερχειλίσεις και ξαφνικές πλημμύρες».

Από τις 10:30 σήμερα το βράδυ, 7 Σεπτεμβρίου, έντονες βροχοπτώσεις έπεφταν στην περιοχή Πατάγια για περίπου δύο ώρες και αναφορές για σποραδικές πλημμύρες ήρθαν από δημοσιογράφους στην περιοχή Banglamung. Ωστόσο, λόγω της υποχρεωτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας Covid-19 από τις 9:00 έως τις 4:00 π.μ., η κυκλοφορία στην περιοχή αυτή τη στιγμή είναι περιορισμένη.

Επιπλέον, το TMD παρακολουθεί την τροπική καταιγίδα Conson, η οποία αναμένεται να κινηθεί σε βορειοδυτική κατεύθυνση από τις Φιλιππίνες στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας τις επόμενες ημέρες. Αυτό θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει πρόσθετες ισχυρές βροχοπτώσεις και άνεμο για την Ταϊλάνδη. Η τροπική καταιγίδα αναμένεται να μετακινηθεί στον Κόλπο του Τόνκιν γύρω στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN θα συνεχίσουν να παρακολουθούν αυτόν τον κακό καιρό τις επόμενες ημέρες και οι αναγνώστες καλούνται να γνωρίζουν τις περιοχές με χαμηλό υψόμετρο και την πιθανότητα πλημμύρας.

Η φωτογραφία είναι μια στοκ φωτογραφία από μια προηγούμενη καταιγίδα στον σιδηροδρομικό δρόμο στην Πατάγια από την ομάδα πολυμέσων TPN.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.14 (7 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/