Η μαζική εκστρατεία εμβολιασμού της Sinopharm ξεκίνησε στην περιοχή Pattaya και Chonburi, στόχος είναι να εμβολιαστεί το 70% έως τα τέλη Οκτωβρίου

Μπανγκλαμούνγκ -

Ο δήμαρχος της πόλης της Πατάγια επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, το 70 τοις εκατό των κατοίκων της Πατάγια θα εμβολιαστεί. Η πόλη έχει λάβει 60,000 δόσεις εμβολίων Sinopharm μέχρι στιγμής, τα οποία εμβολιάζονται σε περίπου 2,000 άτομα την ημέρα.

Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya Sonthaya Khunploem επισκέφθηκε μια από τις τοποθεσίες της εκστρατείας εμβολιασμού της Sinopharm που ξεκίνησε επίσημα χθες (31 Αυγούστου) στο νοσοκομείο της πόλης Pattaya.

Ο δήμαρχος Sonthaya είπε στο The Pattaya News, «2,000 άνθρωποι έλαβαν την πρώτη τους δόση την πρώτη ημέρα στο πλαίσιο της εκστρατείας εμβολιασμού Sinopharm. Έχουμε λάβει 60,000 δόσεις Sinopharm στο πρώτο προγραμματισμένο σετ που αγόρασε η πόλη».

Το TPN Media είχε αναφέρει προηγουμένως για την αγορά των εμβολίων από την πόλη τον Ιούνιο, όπως μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ σε αυτό το κείμενο εδώ.

Ωστόσο, τα εμβόλια είχαν καθυστερήσει να φτάσουν, οδηγώντας σε αυτό που ο δήμαρχος είχε αποκαλέσει «παραπλανητικές» πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να διαβάσετε για την καθυστέρηση και τις δηλώσεις του κάνοντας κλικ σε αυτό το κείμενο εδώ.

«Η σημερινή πρόοδος του εμβολιασμού ήταν γρήγορη και όχι πάρα πολλά άτομα τη φορά, καθώς έχουν ήδη εγγραφεί και έχουν λάβει επιβεβαιωμένα μηνύματα». Ο δήμαρχος Sonthaya δήλωσε στο The Pattaya News, αναφερόμενος στη χθεσινή πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.

«Περιμένουμε τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες η Pattaya να έχει 30,000 εμβολιασμένους ανθρώπους με το εμβόλιο Sinopharm, ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους και τους ευάλωτους». συνέχισε η Σοντάγια

«Από τα τέλη Αυγούστου, περίπου Το 40 τοις εκατό των μόνιμων/εγγεγραμμένων κατοίκων της Πατάγια έχουν εμβολιαστεί. Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, οι εκτιμήσεις μας αναφέρουν ότι το 70 τοις εκατό των κατοίκων της Πατάγια (εγγεγραμμένοι/μόνιμοι) θα εμβολιαστούν. Το 80% των ηλικιωμένων και των ευάλωτων ατόμων είχε ήδη εμβολιαστεί. Ωστόσο, αυτό συνεχίζεται και για να φτάσουμε πραγματικά στα επίπεδα που χρειαζόμαστε, ειδικά με τον παροδικό πληθυσμό της Pattaya και καθώς οι επιχειρήσεις επιτρέπεται να ανοίξουν ξανά, προσελκύοντας περισσότερους κατοίκους, αυτή η εκστρατεία θα συνεχιστεί μέχρι περίπου τον Ιανουάριο του επόμενου έτους. Έχουμε ακόμα μερικούς κατοίκους που είναι πολύ διστακτικοί ως προς το εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένων μερικών ηλικιωμένων και ευάλωτων ομάδων, και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και οι ηγέτες της κοινότητας εργάζονται μαζί τους για να ξεπεράσουν τους φόβους και τις αντιρρήσεις τους με φροντίδα και συμπόνια». πρόσθεσε η Sonthaya.

«Το σχέδιο είναι να «Προχωρήσουμε» το σχέδιο «Προχωράμε» της Πατάγια και να καλωσορίσουμε πίσω ξένους και εγχώριους τουρίστες. Θα επικεντρωθούμε κυρίως στον εσωτερικό τουρισμό για το 4ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και θα επεκταθούμε σε διεθνές τουρισμό ευρύτερης κλίμακας το 1ο τρίμηνο του επόμενου έτους. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να χαλαρώνουμε και να χαλαρώσουμε τους περιορισμούς σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς για να αναζωογονηθεί η οικονομία της Pattaya τους επόμενους αρκετούς μήνες.», κατέληξε η Σοντάγια.

Εν τω μεταξύ, το Επαρχιακό Διοικητικό Γραφείο Chonburi έχει λάβει 220,000 δόσεις εμβολίων Sinopharm που εμβολιάζονται σε 110,000 κατοίκους της περιοχής Chonburi, ειδικά στο Sattahip που αποτελεί μέρος του προτεινόμενου τουριστικού σχεδίου για το πρόγραμμα «Move On» της Pattaya.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι αυτές οι δηλώσεις αφορούν μόνο τις πόλεις όπου προαγοράστηκαν τα εμβόλια της Sinopharm και όχι τα κρατικά παρεχόμενα εμβόλια Sinovac, Pfizer ή AstraZeneca, τα οποία επίσης συνεχίζουν να διατίθενται στην περιοχή από την κεντρική κυβέρνηση.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-=

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.